יש לך מושג אם זה יעשה בעיות בשדה תעופה וכו'אני הדבקתי גם וככה אני מסתובב כבר שלוש שנים ואף אחד לא אמר לי מילה
אם זה יעבוד - תעדכני, (אני גם מתעניין בנושא).כי אני בדיוק באמצע ניסוי עכשיו, להוריד את הצ'יפ של הרב קו שלי ולעטוף אותו באיפוקסי עם חוטי הנחושת שסביב הכרטיס לצורה של טבעת, וככה לתקף
בשדה תעופה משתמשים בדרכון...יש לך מושג אם זה יעשה בעיות בשדה תעופה וכו'
זה יותר תכננונים לעתיד, כרגע אפשר להשתמש בזה להזדהות לאומיתלמה מיועד השבב הזה באמת? לשדה תעופה?
והסיסמא שקיבלתי עם הת.ז. ?? סתם אני שומר אותה שנים.
אחי הכניס לפני כמה שנים את הצ'יפ של הרב קו למשהו, זה עבד מעולה(או שזה שונה מרב קו, כי אני בדיוק באמצע ניסוי עכשיו, להוריד את הצ'יפ של הרב קו שלי ולעטוף אותו באיפוקסי עם חוטי הנחושת שסביב הכרטיס לצורה של טבעת, וככה לתקף.
אולי זה יעבוד...)
לדווח על איבוד תעודת זהות ולהזמין חדשלי נפל ונעלם החלק הזה?
בינתיים וא עשיתי עם זה כלום מה אני אמורה לעשות?
ידוע לך מה קורה אם מזמינים דרך האתרבעיה מוכרת של נפילת הצ'יפ.
ואגב הייתי במשרד הפנים להנפקה של תז חדשה אחרי נפילת הצ'יפ והפקיד אמר שלא צריך לשלם עבור חידוש.
רק את הצ'יפ? בלי החוטים?אחי הכניס לפני כמה שנים את הצ'יפ של הרב קו למשהו, זה עבד מעולה
החיסרון הוא שאח"כ יש בעיה להטעין את הרב קו מהמחשב (אפשר רק בטלפון או במכשירים של רב קו אונליין וכו')
וקצת תהיות של הפקחים
לא זוכרת (האמת שלא מספיק התעניינתי בזה...)רק את הצ'יפ? בלי החוטים?
ובקשר להטענה- יש לי חופשי שנתי...
ובגלל שאני די מסופק אם הניסוי המדובר יכול להצליח אני מציע שתעשי אותו על רב קו אנונימי ריק.ובקשר להטענה- יש לי חופשי שנתי...
יש מצב שאת מתעניינת אצלו עכשיו?, פשוט יש פה אנשים שזה ממש מעסיק אותםלא זוכרת (האמת שלא מספיק התעניינתי בזה...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים