ישראל פרדס
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1031333:פירסמתי את זה באמצע העבודה, כעת ב"ה סיימתי.
נכתב ע"י bithagit;1031457:ואוו! ממש יפה!
ובגלל שהכל נראה כ"כ מושלם ארשה לעצמי להעיר משהו קטן
בהדמיית הלילה הקטע הקטן של השמים נראה יותר בערב מאשר לילה ולא כ"כ מתאים. כמו כן, בגלל שרואים חלק כ"כ קטן זה נראה קצת כמו אש.. לעניות דעתי
כמו כן, הצמחיה נראית יפה מאוד הייתי ממליצה לעשות אותה קצת יותר רנדומלית.
אבל בסך הכל הדמיה מעוררת קנאה (חיובית כמובן)
נכתב ע"י trew;1031546:שמע יצא לך ממש ממש יפה, הפרחים באמת ליגה אחרת.
כמה זמן רינדור על איזה גודל?
נכתב ע"י tamiro;1031964:אז אחרי שקיבלת מלא מחמאות ובצדק
אפשר להיות קצת ביקורתי
אני מהמר שהשמיים הם תמונה ולא חלק מהמידול שלך
בגלל העובדה שהאור שהם אמורים להפיק לא בא לידי ביטוי בתמונה.
הגוונים האלה מופיעים כשיש עוד שמש. ממש בסוף השקיעה
והיא שוקעת כנראה מאחורי הבניין.
תכלס בהדמיה הזאת זה לא באמת משנה
כן כדאי לקחת את זה בחשבון בפעמים הבאות
נכתב ע"י ip6;1032051:רגע, זה עדיין משנה, קצת קשה לי עם הקטע של הדבר הזה, יתכן ואני אומר זאת בזהירות שאף אחד בהדמית לילה לא באמת מתייחס לאור שהשמיים מפיקים אבל ברור שעדיף שזה כן יבוא לידי ביטוי או לבחור שמים אחרים, אתה מתכוון שצריך להיות יותר אור מכיוון של אחורי הבניין?
השמים אני מכניס בפוטושופ ולא בעיה להחליף.
נכתב ע"י tamiro;1032084:אתה בהחלט מקפיד להתייחס לתאורה הסביבתית ולתאורה שיש בתמונה, לכן אני לא מציק על זה כמו בד"כ.
תסתכל על הגוונים של שמיים,
יש שם כתום מה שאומר שיש עדיין שמש
גם אם היא ברגעיה האחרונים לקראת השקיעה
היא עדיין מייצרת אור, צללים וישנה השפעה חזקה של צבע האור ברגעים האלו.
תסתכל על השלשה המצורפת
תכלס בהדמיה הזאת השמיים היו אמורים להיות בגוון כחול עמוק
שהחלק העליון כהה מאוד וככל שזה מתקרב לאופק הוא בהיר יותר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //