ישראל פרדס
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1017464:באמת היה קשה ומאתגר הבניין הזה, גם האדריכל אמר לי שהיה לו מסובך, הפרוייקט הזה חלקו הוא פינוי בנוי והיו צריכים להראות לדיירים, היום שלח לי האדריכל מייל שהפגישה עם הדיירים היתה טובה והם מאוד נהנו לראות את ההדמיה, לכן גם היה חשוב לשתול ברקע תמונות מהרחוב הקיים אפילו שלא צילמו לי תמונות טובות וזה לא יצא כ"כ טוב.
לי זה מרגיש כמו אזור רחביהנכתב ע"י GolanArt;1017476:יפה מאד, חתיכת עבודה!
אני ירושלמי וניסיתי להבין איפה זה, אבל לא הצלחתי.
נכתב ע"י התלתיסט;1017518:בס"ד.
באיזו מילה אתה בוחר מתוך ארסנל המילים שלי :
נראה מעולה !
ווואווווו!
מדהים!
יפה מאוד!
....נכתב ע"י ip6;1017455:הדמיה שעשיתי לבניין מגורים ומסחר בירושלים, זה עדיין באמצע העבודה, הנה כמה תמונות.
נכתב ע"י התלתיסט;1017518:בס"ד.
באיזו מילה אתה בוחר מתוך ארסנל המילים שלי :
נראה מעולה !
ווואווווו!
מדהים!
יפה מאוד!
טוב בעצם אתה לא צריך לבחור קח את כולם ועוד כמה אפילו לצידה לדרך - פצצה! גווווד!
ועוד ועוד............
רק כמה הארות קטנות (לא קטנות פיצ'פוניות , בעצם לא פיצ'פוניות , יותר נכון לכתוב - זערוריות...) :
1. הכביש אפרורי וחסר לו לדעתי באמפ (לפחות מהמקום שאני מסתכל עליו...)
2. החלונות ודלת הכניסה לבניין הינן יותר מראות מאשר חלונות שקופים .
3. תמונות הרחוב (הלא איכותיות שקיבלת) לא 'לבושות' היטב בסצנה ואולי היה פשוט יותר נכון לוותר עליהם .
ולסיום , האיש ההוא במרפסת - מעקה מעקה , אבל תגיד לו שייקח צעד אחד אחורה ... פשוט מפחיד , וואווו - ירד לי הלב... (או שאולי סתם היה לי פחד גבהים כשהסתכלתי מהרמה המקצועית שלך ללמטה ....)
נ.ב.
קצת 'התקמצנת' לנו ברזולוציה , אבל בגלל כל השאר , 'נבלע' את בשקט , ונגיד לך תודה ששובבת את עייננו על הבוקר היפה הזה ...
תמשיך להצליח !
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים