- הוסף לסימניות
נכתב ע"י MK585;1013767:ומה זה Vray Dirt אני מבין למה אתה מתכויין אבל אני לא ידעתי שיש לזה פתרון שנקרא כך אשמח אם תסכלני בעניין זה
נכתב ע"י MK585;1013767:בהערה 9 זה ככה אמור להיות במציאות שיש חריצים בין האבנים אז ככל שאתה מסתקל בזווית חלק מהחריצים יראו פחות
נכתב ע"י התלתיסט;1013782:זה נכון , אבל בדיוק בשביל זה יש את 'מיסטר' - Gizmo , ואת 'מר' - Displace כשצריכים אותם ...
נכתב ע"י MK585;1013788:מסתבר שהוא עשה Displace וככה זה אמור להיראות עם Displace
ומה זה Gizmo ?
נכתב ע"י התלתיסט;1013797:Gizmo הנו כלי ה'מסדר' את הטקסטורה על האובייקט ב - UVW MAP .
נכתב ע"י MK585;1013815:יש בהרבה מודפרים במקס את האפשרות שנקראת גיזמו אני לא הבנתי איך זה קשור לנדון שלנו ?
מה שאני מבין ממך זה שהוא ישנה את מיקום המפה על האובייקט ע"י ההגיזמו
א.לא נראה לי שלאפשרות הזאת במיה קוראים כך
ב מה זה יעזור שהוא יזיז את מיקום מפוי המפה באוביקט ?
נכתב ע"י התלתיסט;1013825:כך השתלבות האבנים במדרכה גם תראה [ולא רק תהיה בפועל] מהזווית 'צילום' שהוא בחר... פשטייעסט ?
נכתב ע"י MK585;1013839:לא הבנתי למה אתה מתכיון ולמטיב הבנתי זה לא ישנה כלום וגם אין צורך לשנות כי ככה זה הכי נכון
נכתב ע"י התלתיסט;1013759:בס"ד.
נראה שהשקעת לא מעט מזמנך בכדי שהעבודה תצא מקסימה כמו שבסופו של יום יצאה . אך ביקשת שנאיר את עיניך בדברים שלדעתינו יש צורך לשפרם במעט , אז אכן אענה גם אנוכי הקטן לבקשתך ואציין כמה דברים קטנטנים שבשיפורם לעניות דעתי , ההדמיה תצא יותר מקסימה וראליסטית ממה שהיא כרגע , ובכן :
1. חיוורון ההדמיה , בעורקיה ... (לא משהו שלא יכול להסתדר בדקה וחצי בפוטושופ...)
2. ריבוי החלונות ... אני במקומך שוקל פעמיים האם לעשות הדמיה לאדריכל שתכנן מבנה כ"כ בנאלי וממש לא הגיוני . במציאות , אדריכל שמתכנן ריבוי אור במבנה , מתכנן קיר זכוכית ולא 'קיר' שמה שנשאר ממנו זה רק חלונות ...
3. ה -Reflect בקצה הבניין , לא מרגיש נכון .
4. Vray Dirt , חסר בכל התמונה , החל ממקום חיבור הבניין לקרקע , וכלה בעצים , הספסל ועמודי התאורה ברחוב .
5. אבני השפה של המדרכה נראות עגולות (אפילו שאני בטוח שאצלך במחשב הן מלבניות).
6. ארון הקודש נראה שקוף (אולי בגלל ה - Reflect שנתת לאבן ירושלמית , שלדעתי אינה מבקשת אותה כלל) .
7. העצים נראים חיוורים למדי (אולי בגלל החיוורון הכללי של ההדמיה) .
8. הדשא נראה טקסטורה עם מעט Displace ולא דשא 'אמיתי' כיאה למקצוען שכמותך ..
9. האבנים המשתלבות נראות היטב במדרכה הקדמית אך מאבדות מהשתלבותן בקצה השביל המוביל את כניסת בית הכנסת\מדרש , ובכך מפרות את איזונן הראליסטי .
10. בכדי לתת תחושת ראליסטיות כללית יותר משכנעת הייתי בוחר ב - HDRI יותר 'עירוני' (כי לדעתי מקומו היותר טבעי של בית כנסת\מדרש בסדר גודל שכזה הוא היכן שהוא במרכז שכונה גדולה , ואפילו שבמציאות אולי בית הכנסת\מדרש הנוכחי אמור לשבת היכן שהוא בלב שום מקום , עדיין בכדי לשוות להדמיה תחושה יותר מציאותית הייתי בוחר ב-HDRI אחר).
מה שכן גיל , אם אני הייתי אתה , הייתי מקבל פיק ברכיים לנוכח 'מבול' ההערות\הארות שכתבתי , אבל לא איש כמוך ייקח את הדברים בצורה לא מקצועית , עזוב אותי , אני סתם טיפוס פגיע... תשאל את pilgonico הוא יגיד לך עד כמה...
נשמח אם טיפה תשפר את הסצנה ותעלה אותה שוב להנאתנו המלאה .
בהצלחה גדולה גיל .
מסכים שיש משהו במדרכה שצריך שיפור אבל מה שאתה ציינת לדעתי זה לא הבעיה לההפך אם זה לא היה הייתי טוען שזה לא נראה מציאותינכתב ע"י התלתיסט;1013848:זכותך לחשוב כך , אך מניסיון אני אומר לך , ראשית , שזה משנה ועוד איך , ושנית - איך שזה נראה כרגע 'זה לא יפה בעין' וזהו בסופו של יום המדד הקובע בהדמיות ...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים