שאלה נוספת, כמה זמן זה נשאר בהקפאה?
מורידה לשוקולד המומס על מזלג [יושב על המזלג] כך השוקולד העודף נוזל מבין שיני המזלג. אחר כך אני מסירה בעזרת דחיפה קטנה עם סכין בחלק התחתון של הכדור.נראה מדהים.
איך את מצפה את הכדורים בשוקולד הלבן? תמיד אני מסתבכת עם זה. ניסיתי עם קיסם, אבל כשאני מורידה מהקיסם רואים טביעות אצבע.. אצלך זה מושלם!
יש לך מושג בכמה גרם מדובר?6 כוסות כריות בטעם שוקולד + כ-30 יחידות.
כן.אפשר להשתמש לשוקולד הלבן בצימקאו?
יהיה מעולהיש לי חצי חב' כריות מלפני חודשייםיבשש
יורגש בטעם? חייב דווקא טרי?
תודה רבה רבה!
כןתודה למי שהקפיצה זה בתזמון טוב בשבילי......
שאלה קטנה, זה מתאים להכין על שיפודים או מקל קייקפופס?
הייתי שמה בויטרינה!! מרהיב !!!טוב, לכל חובבות המתוק. חובבות הכריות וחובבות הקרמל.
קבלנה:
צפה בקובץ המצורף 287740
רכיבים:
1/2 כוס ריצ'
1 כוס סוכר
200 גרם שוקולד לבן
3/4 כוס מלית קרמל
6 כוסות כריות בטעם שוקולד + כ-30 יחידות.
מבשלים בסיר ריצ' עם סוכר. מבשלים כמה דקות עד שמתחיל להסמיך. מוסיפים שוקולד לבן. מערבבים כל הזמן עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
מסירים מהאש ומוסיפים מלית קרמל.
מערבבים למסה אחידה.
טוחנים בבלנדר 6 כוסות כריות בטעם שוקולד. מוסיפים לקרמל. משהים כמה דקות שיתקשה קצת ויהיה אפשר לעבוד איתו. התערובת צריכה להיות רכה, אבל לא נוזלית.
צפה בקובץ המצורף 287738
מצפים את הכריות השלמות שנותרו, כל אחת בתערובת הקרמל והכריות הטחונות. מניחים קצת מהתערבות ביד, משטחים מניחים במרכז כרית, וסוגרים עליו עם התערובת. מגלגלים קצת.
צפה בקובץ המצורף 287742
מניחים על מגש ומקפיאים.
אחרי שקפא מצפים:
ממיסים בסיר 250 גרם שוקולד לבן עם 4 כפות שמן.
טובלים כל כדור קפוא בשוקולד הלבן.
צפה בקובץ המצורף 287743
מניחים לייבוש.
אפשר לקשט מעל בפסים של שוקולד לבן מעורב במעט נוגט.
צפה בקובץ המצורף 287744
בתיאבון!
צפה בקובץ המצורף 287746
למה לפח?הייתי שמה בויטרינה!! מרהיב !!!
נראה טעים ביותר
למה אני כל כך מתקשה לצפות פטיפורים בשוקולד???? באיזה כלי השוקולד לטבילה? לא הולך הרבה שוקולד לפח?
נראה מקסים וטוב שהקפיצו בדיוק במקום בשבילי.
@hbecker אפשר להחליף לגליליות?
[QUOTE="hbecker, post: 7223660,
לכאורה כן.
אבל לא יצא אותו דבר.
מה תשימי במרכז?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים