נכתב ע"י ביילי;2385297:מתוק ומרשים מאוד
כמה ספלי קפה אפשר להכין מהמתכון הזה?
נכתב ע"י תמר21;2397222:וואו!
זה פשוט נפלא
איזו בהירות ומראה מגרה ומזמין...
תודה בקר! את מיוחדת כרגיל! [אופס, סתרתי את עצמי]
(לצערי הצלצולים שוב לא מאופשרים)
זה נראה כל כך טוב... שאם היתי יכולה לעשות את זה עכשיו זה הי'ה עוד יותר טוב.
אם אפשר שאלה לגבי השלב הראשוני - את הבצק אופים מיד אחרי הדחיסה לקוקוטים או שצריך 'אפי'ה עיוורת'?
ועוד 2 שאלות -
לאחר הזילוף של הקצפת הזלפת שוקולד מומס או שזה רק נראה לי?
ו...(שאלה אחרונה בע"ה) - אפשר לשמור בקירור? ואיך מחממים אח"כ?...
מחכה להעלות לך בע"ה תמונה של הספלים היפים שיצאו לי בע"ה
ותודה רבה לעורכת ה - pdf! הדף ערוך יפה ונעים לעין
נכתב ע"י bbr;2471692:זה בסדר להקפיץ???
2 שאלות לי:
האם יש פה נשים שהכינו והצליח להם??
מה אפשר לשים במקום הזילוף של הקרם מלמעלה? משהו שלא נמרח, ואם יטולטל קצת לא יהרוס את כל העסק?
נכתב ע"י hbecker;2471707:אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל קיבלתי המן פידבק על המתכון הזה. הכנתי אותו גם בסדנאות של נערות וגם נשים וההתלהבות היתה עד השמים.
לגבי הקצף- את יכולה פשוט לזלף את הקצף במקום. או למלא בטופי ומעליו קצת שוקולד עד שפת הכוס. יראה כמו כוס שוקו..
נכתב ע"י bbr;2471724:תודה על המענה המיידי.
ותודה על ההמלצה!
לגבי הזילוף לא יעזור לי במקום כי אני רוצה לשלוח את זה. נראה לך שאני יכולה להכין נשיקה/קצפית ולהניח מלמעלה? זה יהיה לעניין, ידבק טוב?
ואם כן אשמח למתכון לקצפיות.
נכתב ע"י bbr;2472803:מיס בקר את פה בשטח?
יש לך אולי רעיון במה אני יכולה למלא את הספלים שיראה כמו קפה (כמו בתמונות שעושים כל מיני צורות, מבינה למה אני מתכוונת?) אבל שלא יהיה משהו נוזלי?
יש רעיון אולי??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים