- הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;2213027:מישהי ראתה את התבנית המתאימה בבני ברק?
אני חייבת אותה בדחיפות להיום
יש אותה בצו'קי ברבי עקיבא.
נכתב ע"י סטאזרית;2213027:מישהי ראתה את התבנית המתאימה בבני ברק?
אני חייבת אותה בדחיפות להיום
נכתב ע"י סטאזרית;2212771:מוכנה למכור לי את התבנית?
הייתי ביום שישי ברובין ואין להם כזאת תבנית
חרשתי את כל העיר....
האירוע שלנו ביום שני ואני חייבת להכין משהו ולא בכוחות להכין משהו יותר מסובך...
נכתב ע"י חולי;2213029:יש אותה בצו'קי ברבי עקיבא.
נכתב ע"י שיר1;2213579:תודה תודה בקר חיפשתי משהו בסגנון הזה הכל כ"כ ברור ואסתטי-מדהים!!!
(אם ישארו לך עודפים מהבר ואין לך כח, נגיד להחזיר הביתה אני בכיף אקח את זה על עצמי)![]()
נכתב ע"י חולי;2213029:יש אותה בצו'קי ברבי עקיבא.
נכתב ע"י hbecker;2213612:אחרי מבצע ארגון השאריות מהשבת, נראה לי רעיון לא רע שיבוא מישהו ויקח ממה שנשאר וכך יהיה לי פחות לארוז ולסחוב הביתה...
יש מתנדבים???![]()
נכתב ע"י mgv;2213621:שכחת אותי
אני מתנדבת![]()
נכתב ע"י hbecker;2213631:אם תישארי עד סוף הערב.....
נכתב ע"י שרוליק 1;2213241:מדהים
תודה רבה
בדיוק שוברת את הראש מה להכין לבת מצווה של גיסה למחר(ביקשו סלט ועוגה)
ורציתי משהו יותר מעניין
מקוה להשיג את התבנית והטרנספר
אם מישהי יודעת איפה באשדוד ניתן להשיג אשמח לשמוע
ושוב תודה על השיתוף (זה לא מובן מאליו)
נכתב ע"י תפוז כתום;2449859:הי,
אני כבר במשך שבוע מחפשת בכל חנות אפשרית את התבנית הזו, ולא מוצאת.
יש למישהו אולי להלוות לי, או למכור לי כזו תבנית??
אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, מאזור רמות / ברכפלד
תזכו למצוות
נכתב ע"י אידאה;2216819:איפה יש בירושלים?
וכמה עולה הדף שקף?
נכתב ע"י שירה ב;2451039:גם אני מחפשת את התבנית נואשות בכל ירושלים...
נכתב ע"י hbecker;2451123:יש לי. אבל כרגע זה אצל גיסתי בירושלים. צריך לחסור אלי בימים הקרובים. ברכפלד. להשאלה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים