נכתב ע"י hbecker;1935922:ברור.
גם הרצפה שלי עשויה משוקולד [שחור ולבן- סוג של שיש], הקירות טפט בצק סוכר, הכירות והשמיכות קצפת, החלונות עוגיות ויטראז', הרעפים בגג מופלים, והמדפים בארונות- ביסקויטים.......
אם את מתכוונת שהשוקולד הכהה כאילו נזל לשכבה הבהירה אז זה הרי חייב להיות רק כאילו כי השכבה הכהה קודמת בהכנה. ככל הנראה טפטף לך קצת שוקולד לדפנות כשמילאת את השוקולד הכהה. בפעם הבאה, לפני שאת ממלאה את השכבה השניה- תבדקי, וכל טיפטוף מיותר של שוקולד תנקי.נכתב ע"י bhj;1936239:הכנתי עכשיו ויצא מהמם!!!
גם יפה וגם טעים!
למה השוקולד טיפה "נזל" לשכבה השניה בכמה פטיפורים??
בקר, אין כמוך!
תביאי עוד מתכונים קלים!
בעז"ה, יש עוד הדרכות בדרך....חלקן קלות וחלקן גם קלות אבל קצת יותר מורכבות.נכתב ע"י מירוני;1936300:תודה על המתכון הטעים.
תמשיכי להביא עוד דברים קלים וזולים
שמחה לשמוע שנהניתם.נכתב ע"י בתיה G;1936328:אני אולי לא כ"כ טובה בצילום מוצרים (זה לא התחום שלי...)
אבל בכל אופן - בקר - אין מילים!!!!!!!!!!!!! היה כיף להכין, ויצא טעיםםםםםםםםםםםםםםם!
שמחה שהיה לכם טעים. והצילום גם מהמם!
הכנתי כמות כפולה ויצא מלללללאאאאאאאא
המתכון של השבוע כבש את כולנו....
מזמינה לשבוע הבא עוד משהו טעיםםםםםםם וקל!!!!!!!
מעריכה מאוד את נדיבותך וטוב ליבך! את מהווה דוגמה אישית לכולנו!
יישר כח גדול!!!!!![]()
נכתב ע"י פְרוּט;1936353:הכנתי ויצא מצוין ב"ה. תודה!
איך אפשר לגרום לשכבות להיות כ"כ ישרות בגובה אחיד בלי נזילות? זה תלוי בכמה השוקולד המומס נוזלי? איך את ממלאה את השקעים באופן שהשקעים לא יתלכלכו כלל בצדדים?
נכתב ע"י sarigold5;1936357:פעם הבאה תציירי![]()
נכתב ע"י בתיה G;1936518:צודקת!![]()
מהמם!נכתב ע"י שלוומי;1934891:יצא טעים יותר מאשר יפה(קצת יש סימני קרח)
הנה דוגמית:
נכתב ע"י ngraphic;1936552:מהמם!
מה שמת בשוקולד החום?
אני לא כ"כ אוהבת את הטעם הגולמי של שוקולד נטו
בקר את מדהימה! לקחתי הפסקה מכל השוקולד וצבעי המאכל שהסתובב אצלי מאז שהכל התחיל...
אבל המתכון הזה מחזיר אותי![]()
נכתב ע"י שלוומי;1936595:100 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן, כל השאר לפי המתכון
יצא מעולה!!!
נכתב ע"י bbr;1936775:טוב, תקשיבי!
הכנתי את הפטיפור הזה, ואני צריכה דחוף מנעולן שעובד ב5 לפנות בוקר שינעל לי את המקפיא כי עוד רגע אני מחסלת הכל לבד!!!
ראיתי את המתכון הזה רק ב1 בלילה והחלטתי שאני מכינה עם מה שיש בבית.
אז עשיתי 2 סוגים, קודם כל לשכבה של השוקולד הוספתי כפית קפה נמס, שכבר שדרג את הטעם.
סוג אחד עשיתי עם טחינה שומשום מלא, שוקולד לבן, פצפוצי אורז ובמבה במילוי חלבה (לא רציתי עוגיות כי יש לי בשבת אורחת צליאקית והכנתי ממוצרים שהיא תוכל לאכול) יצא טעים בטירוף! נראה לי אני שמה את זה אצל שכנה אחרת לא ישאר פירור עד שבת....
סוג שני טחינה, שוקולד מריר, ביסקויטים וקבוקים טחונים. הוא אמנם יצא 2 שכבות כהות אבל אחד בגוון יותר בהיר, וגם נגמר השוקולד הלבן אז נאלצתי לעשות עם מריר, עוד לא טעמתי אותו, נראה כמה זמן אני יצליח להתאפק לא לטעום...
בקיצור, תודה ענקית!!!!
אין לי כח לצלם ולהעלות תמונות אולי מחר אני יעשה את זה, אבל אני מעידה שזה יצא מקסים.
הולכת לגמור לבשל![]()
נכתב ע"י ביקי;1936905:בקר יש לי כמה שאלות של מתחילים.. אבל את הפטיפור הזה אני חייבת לנסות
אולי כבר ענית באשכולות אחרים, לא מצאתי.
א. איפה קונים תבנית שקעים כזאת
ב. מה זה לזלף פנימה? בתוך שקית זילוף? עם כף? כשאני משתמשת בשקית זילוף (וזה לא קורה הרבהאני מרגישה שחצי מהחומר מתבזבז לי.
ג. מותר להמיס את השוקולד גם במקרוגל, או שחייבים בסיר?
אלפי תודות, מי יודע, בסוף בזכותך יהיה אצלנו פטיפורים!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים