נכתב ע"י tzipi.w;1922860:ממש תודה.
זה בא טוב גם בהקפאה?
הבטחתי, לא?נכתב ע"י ישראלית;1922926:תודה ענקית!!!!!!!!!!!
באיזה עוגת שוקולד את משתמשת?
בלי הפצפוצים הוא טעים?( טעים מלכתחילה), או ששווה לי להשקיע ולעשות גם את שכבת הפצפוצים?
נכתב ע"י ישראלית;1923101:ואם אין לי עוגות ישנות במקפיאמה את ממליצה?
נכתב ע"י רותי12;1923157:אלופה! אבל איך הכפיות יוצאות לך כ"כ יפות ? אצלי הן תמיד נשברות (יש לי תבנית לא מיסיליקון וכפיות פיציות)
בערך כוס חד פעמית. מקסימום אם יהיה דליל מדי, תוסיפי עוד קצת.נכתב ע"י ינאי;1923192:כמה זה שקית אבקת סוכר?
קניתי קופסה....
וואו, ממש ריגשת אותי! תודה על המילים החמות. נותן כח לפרגן עוד...נכתב ע"י תדמית;1923860:בקר היקרה,
תודה על הרעיונות היפים שאת מביאה. אחרי התגובה היפה של זו שלפני הייתי חייבת לחזק את דבריה.
אני בדרך כלל צופה מן הצד,
אבל מקרה שקרה לי רק מבהיר את הנתינה שבפרסום הזה...
חברה טובה הביאה לה פעם חלה לטעום מחלה שהכינה.
אחרי כמה זמן- היה לאמא שלי ארוע שהיתה צריכה להכין.
אמא שלי נהנתה מאד מהטעם והמרקם, ורצתה להכין את החלות לפי המתכון הזה...רק שבעלת המתכון סרבה בכל תוקף להעביר אותו הלאה. מוכר לחלקכן? שמעתי שזה קורה גם בעוגות וכדו'.
לא נראה לי שהגב' הולכת להוציא ספר מתכונים, (אגב, בקר- את חייבת להוציא ספר כזה! זה יהיה להיט!!! ספר עם הדרכות מצולמות...)
חשבתי רק אולי הלוזריות שלנו (אין לנו אולי מספיק כשרון...) תחלל חלילה את המתכון המקודש.
אולי חלקכן תבנה את הסיטואציה...אני לא הצלחתי.
אבל לדעת לשמוח בהצלחה של האחר- זה כנראה בגרות מסויימת שנרכשת, או פשוט לב טוב...של ואהבת לרעך כמוך...
יישר כח.
נכתב ע"י 7880;1924098:תודה!
אני שונאת את הטעם של השוקולד הלבן הפרווה. במה אני יכולה להחליף?
נכתב ע"י תדמית;1923860:בקר היקרה,
תודה על הרעיונות היפים שאת מביאה. אחרי התגובה היפה של זו שלפני הייתי חייבת לחזק את דבריה.
אני בדרך כלל צופה מן הצד,
אבל מקרה שקרה לי רק מבהיר את הנתינה שבפרסום הזה...
חברה טובה הביאה לה פעם חלה לטעום מחלה שהכינה.
אחרי כמה זמן- היה לאמא שלי ארוע שהיתה צריכה להכין.
אמא שלי נהנתה מאד מהטעם והמרקם, ורצתה להכין את החלות לפי המתכון הזה...רק שבעלת המתכון סרבה בכל תוקף להעביר אותו הלאה. מוכר לחלקכן? שמעתי שזה קורה גם בעוגות וכדו'.
לא נראה לי שהגב' הולכת להוציא ספר מתכונים, (אגב, בקר- את חייבת להוציא ספר כזה! זה יהיה להיט!!! ספר עם הדרכות מצולמות...)
חשבתי רק אולי הלוזריות שלנו (אין לנו אולי מספיק כשרון...) תחלל חלילה את המתכון המקודש.
אולי חלקכן תבנה את הסיטואציה...אני לא הצלחתי.
אבל לדעת לשמוח בהצלחה של האחר- זה כנראה בגרות מסויימת שנרכשת, או פשוט לב טוב...של ואהבת לרעך כמוך...
יישר כח.
נכתב ע"י שי1;1924287:תודה עצומה , אני כ"כ לא מתחברת לחלק הזה של הפטיפורים והאפיה ובזכות ההדרכות אני לוקחת את הדברים הקלים ומהם מכינה.
כדי לשים את השכבה של הגאנש על המוס צריך להקפיא בין השכבות? לחכות שהמוס יתקשה או אפשר מיד?
נכתב ע"י ישראלית;1925885:אני מעונינת להכין מחר את הקינוח אבל יש לי כמה שאלות:
1. צריכים דווקא סוכר חום או אפשר גם סוכר לבן?
2. הפצפוצים צריכים לצאת דביקים או יותר אחד אחד?
3. איך אני מעבירה את המוס לשקית זילוף שהוא לא יתפרק לי? (אף פעם לא השתמשתי בשקית זילוף אני בורה בנושא הזה) או שאפשר עם כף להעביר לכוסיות?
4. כמה זמן הוא נשמר בהקפאה רק שבוע או שאפשר להכין כמות מראש?
תודהההההה!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י ישראלית;1925925:סליחה על הטרטור, את משתמשת בשקית זילוף חד פעמי ועושה חור בקצה?
המוס לא מתפרק כשמעבירים אותו לשקית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים