זה סכנה לשתות ישר מהעזנכתב ע"י סטאזרית;1809076:חלב עיזים טרי מהעז, זו ההמלצה היחידה! (את המשחה/שמן ניסינו ג"כ - לא עזר בכלל)
בחורף האחרון חווינו מחלת הפה והטלפיים עם שני ילדים
אחד קיבל חלב עיזים טרי מהעז - והגם שהפצעים לא עברו באופן מיידי - הם כבר כמעט ולא כאבו
והשניה - לא קיבלה חלב עיזים (בשל אלרגיה) ואני פשוט לא מסוגלת להיזכר כמה זה היה כואב ו-ארווווך
אם את באזור בני ברק - תכתבי ואשלח לך באישי מספר של מי שהיינו אצלו (עיזים בפיקוח וטרינרי)
כי זו לא היתה מחלת הפה והטלפיים.נכתב ע"י פסטו;1809539:מנסיון עם הבת שלי, אז היא היתה בת שנה וחצי. מסכנה סבלה מאד, היה לה איזה 4 או 5 פצעים שהיא לא יכלה לאכול בגלל זה.
הלכנו איתה לפקטרוביץ [מי לא מכיר?], הציעה לנו חלב עיזים עוד איזה משחה של אישה זקנה שרוקחת אותה בעצמה - לא עזר כלום. אני מדגישה הוא רופא מצוין רק לבת שלנו לא עזר.
קנינו תרופה [לא זוכרת שם אולי אורל משהו, אבל רוקח ידע להסביר לכם]. זה קופסא אדומה בגודל 5 ס"מ על 2 ס"מ - בפנים יש מקל כמו מקל אוזניים ממש ובתוכו חומר פעיל.
שוברים מקל מצד אחד והחומר נספג בתוך הצמר גפן שבצידו. מורחים איתו את הפצעים - זה השלב הכי קשה צריך אנשים שיחזיקו את הילד כי זה נורא שורף ועוד בן אדם שמורח.
וזהו נגמר הסיפור. יום למחרת הילדה צחקה אכלה ודיברה רגיל.
החומר אותם את הפצע והוא נשאר יבש וכך מתרפא תוך שעות ספורות.
הערה חשובה - כתוב שהתרופה היא רק מגיל 12 - לא היתה לנו כבר בררה אז ניסינו ובאמת נושענו.
נכתב ע"י דודוס;1809561:אסור לשתות חלב עיזים ישר מהעז! זו ממש סכנה, רק ממחלבה מפוקחת ומאושרת.
הבן שלי סבל מזה, אבל עדין ינק, והרופאה אמרה שההנקה לא פחות טובה מחלב עיזים,
ובאמת עבא לו יחסית מהר ובקלות. גם חלב שאוב יכול לעזור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים