- הוסף לסימניות
כן.מכיתה ה' ומעלה בבית יעקב יוצאים לחופש ב - 30.6?
למה לא?אם כן, יהיו תעודות?
כן.מכיתה ה' ומעלה בבית יעקב יוצאים לחופש ב - 30.6?
למה לא?אם כן, יהיו תעודות?
ובאמת,כנאמר: בזעת אפך תהיי מורה.
יש רק טעות בפרטים, המורות עבדו בקורונה ואפילו עבדו קשה יותראני כבר מתחיל להכין את הטישו עבור כל המורים/ות המתבכינים/ות עד כמה העבודה שלהם קשה והם צריכים חצי שנה של חופש (זה כמעט מה שיצא השנה)
מורים/ות יקרים/ות להזכירכם ולהזכיר לנו שג"כ שכחנו- החופש נועד לילדים, אין שום ענף בעולם שכמעט ולא עבד כלום בחודשי הקורונה וקיבל שכר מלא!! +חודשיים חופש ביולי אוגוסט. (סתם ככה אין ענף בעולם שמקבל רבע מהחופשים שמקבלים המורים/ות, ועוד בשכר מלא...)
ולכל אלו שהולכים לקפוץ עליי עכשיו אני רק אומר שבציבור שלנו יש על כל משרת הוראה בערך 10 קופצים, כך שמי שקשה לו עם העבודה הזו אז יש הרבה שישמחו במקומו
בהתחשב בזה שבחלק הגדול של מחצית ב' לא למדו בכללכן.
למה לא?
על מה שכן היה וזה לא הרבה.בהתחשב בזה שבחלק הגדול של מחצית ב' לא למדו בכלל
וכשחזרו - היו צריכים ללמד את הבנות מהתחלה איך יושבים על כיסא ופחות התמקדו בהספקים
ולא היו מבחנים (בבית ספר אצלנו בכל אופן)
על מה תינתן תעודה?
מעניין.יש רק טעות בפרטים, המורות עבדו בקורונה ואפילו עבדו קשה יותר
ככה שאין הבדל וזה כמו שנים קודמות...
שימי לב שהקיטורים התחילו על עובדי ההוראהחיכיתי לראות כמה דקות יעברו מרגע שהאשכול יפתח עד לקיטורים על עובדי ההוראה.
וואו, עליתם על כל הציפיות....
לא הבנתי מה הקשר לתגובה שלי, אבל זו הסיבה העיקרית -ובאמת,
היום רוב הבנות לא מעונינות ללכת לתחום.
מענין למה?
יש לך משרה פנויה אחת?
אפילו מאוד מאוד חלקית?
או מילוי מקום קבוע, נניח?
לאחת בלי שם שהולך לפניה...
לא יודעת מה לגבי הבת שלך, אבל אני עבדתי קשה יותר מלפני ואני עובדת בחרדי...מעניין.
הבת שלי לא למדה דקה אחת בתקופה שבין פורים לאסרו חג של פסח.
וכך היה ברוב בתי הספר החרדיים.
מי שכן עבדו בתקופה הזו היו המורים בממלכתי ובממ"ד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים