- הוסף לסימניות
דיאטת רעב.מי שרוצה טיפים שיכתוב מה הוא כבר ניסה, ולפי זה אדע איך ליעץ לו
דיאטת רעב.מי שרוצה טיפים שיכתוב מה הוא כבר ניסה, ולפי זה אדע איך ליעץ לו
צודקמה ההבדל? סליחה על הבורות.
כן כי ב39 זה ימחקכזה קצת????????????????????
דיאטת רעב.
תפרט יותרדיאטת רעב.
שיטת 3 השעות הכוונה על הדיאטה של 'חלי ממן'?אם בקילויים האחרונים אתה רעב כנאה לא הלכת לפי השיטה של עד 3 שעות.
זו שיטה מעולה לאלו שחייבים "לאכול"
השבוע הראשון קשה, אח"כ ממש לא, לגוף יש איתותים כל 3 שעות וביניהם ממש לא
אין שום סיבה לרעוב בדיאטה, הרעב רק יוצר שומנים.
ממליצה מאוד על השיטה.
פשוט משתדל מאוד לאכול בריא, אבל יש כמה קילו בבטן שבשום אופן לא מוכן להסתלקאיך הצלחת להוריד את הראשונים בלי לסבול מרעב?
איזה באסה, דווקא עם האחרונים נתקעת...
בטוח יש משהו אלטרנטיבי שיעזור לך.
אם תוכל ..אם תרצה פירוט מעמיק יותר, אתן.
לא בשבילי לאכול כל היום, אני אוכל שתי שלוש פעמים ביום, אז אם אוכל חמש פעמים ביום אהיה יותר רזה? לא יתכןיש אחת בשם דינה בב"ב יש לה קבוצות דיאטה וכן מדריך לגברים. (השיטה של חלי ממן נראה לי אותו רעיון)
הרעיון הוא לאכול 5-6 ארוחות קבועות ביום, כל שלש שעות (ולא יותר עדיף פחות מיותר)
כל ארוחה מכילה פחמימה + וחלבון, ושלושה ארוחות גם שומן בריא.
ירקות חפשי בתוך הארוחות ופירות 1-3 ביום.
בדיאטה הזו לא רעבים!
אם תרצה פירוט מעמיק יותר, אתן.
חלי ממן אותו רעיון.שיטת 3 השעות הכוונה על הדיאטה של 'חלי ממן'?
אם כן- אני ממליצה בחום, אבל אני עוד לא בקילוגרמים האחרונים כך שאני לא יודעת מה לגביהם.
אוהו, פה מתחיל הסיפור!!!לא בשבילי לאכול כל היום, אני אוכל שתי שלוש פעמים ביום, אז אם אוכל חמש פעמים ביום אהיה יותר רזה? לא יתכן
אני עושה בדיוק אותו דבר, רק במקום חמש פעמים ביום רק שלש פעמים, אז אם אוסיף שתי ארוחות ביום אוריד משקל? נשמע הזויאוהו, פה מתחיל הסיפור!!!
להרעיב את הגוף - לא פיתרון, נזק ונזק ויצירת שומן.
הרעיון הוא לתת לגוף את הצרכים שלו, אוכל בריא מלא בסיבים תזונתיים שמפרישים את המיותר, פירות ירקות והמון המון מיים.
א"א בבום אחד להשקיט את הגוף, זהו, מהיום אין אוכל, בצורה הזו עולים מהר מאודדד אח"כ
אני מהדיאטה של גינה ירדתי 8 ק"ג, לא היה לי צורך ביותר... ולא עליתי אותם.
ואני מכירה כאלה שירדו הרבה יותר והחזיקו בזה הרבה זמן.
אני עושה בדיוק אותו דבר, רק במקום חמש פעמים ביום רק שלש פעמים, אז אם אוסיף שתי ארוחות ביום אוריד משקל? נשמע הזוי
אם אני יאכל חמש ארוחות ביום יהיה לי עצירותכן וכן.
אגלה עוד משהו, שהיא מוכרת לחמנות "הלחמניות של דינה" יש מכירות בבני ברק ובערים נוספות שהן פחות מ100 קלוריות ומכילות הרבה מאוד סיבים תזונתיים, ומי שאוכל 5 ארוחות ביום של לחמניות יורד יותר!
והוכחה - כשהלכתי לקבוצה, בשבוע אחד היה תחרות מי שאוכלת הכי הרבה לחמניות,
בשבוע אח"כ אלה שאכלו הכי הרבה לחמניות ירדו הרבה יותר, משמעותי.
ומי שמכיר את השיטה שיצלצל.
ממש לא.אם אני יאכל חמש ארוחות ביום יהיה לי עצירות
חסרונות דיאטת מרק כרובמצורף דיאטה טובה וקלה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //