אומנות בנשמה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
היום דיאטנית אמרה לי שזה לא נכון הרעיון הוא למדוד ,עם אותו מכשיר כל הזמן .אני גם שמעתי. לא יודעת אם זה נכון
היום דיאטנית אמרה לי שזה לא נכון הרעיון הוא למדוד ,עם אותו מכשיר כל הזמן .אני גם שמעתי. לא יודעת אם זה נכון
השאלה מה קורה אם המכשיר מזייף משמעותית.היום דיאטנית אמרה לי שזה לא נכון הרעיון הוא למדוד ,עם אותו מכשיר כל הזמן .
אני בדקתי עד היום עם אקוצקאני גם שמעתי. לא יודעת אם זה נכון
אני עם פריסטייל ועם חריגות מתחילת המלחמהגם לי היו חריגות בודדות אבל מספיק שזה יתן 131 וזה 121 וכבר חסכנו גם את זה...
מענין לבדוק הלאה , זו הייתה פעם ראשונה וממש הופתעתי
אמרה לי דיאטנית עכשיו בתחילת המלחמה שבדקו וראו שסוכרתיים היו להם ערכים יותר גבוהים בזמן מלחמות, שהיו לאורך השנים בארץ שהלחץ בהחלט משנה את הערכים ומתייחסים לזה ברפואה אבל מתסכל ממש......אני עם פריסטייל ועם חריגות מתחילת המלחמה
החוסר שגרה, הילדים שבבית לא נותנים לי להשקיע כמו שצריך וברור לי שגם הלחץ לא תורם הרבה
אני יודעת. היום נגיד הייתי עם 105 בבוקר. אבל לא התרגשתי מידי כי זה היה נראה לי מאד מובן שזה מה שיהיה בתוך שעתיים של התראות ואזעקות.אמרה לי דיאטנית עכשיו בתחילת המלחמה שבדקו וראו שסוכרתיים היו להם ערכים יותר גבוהים בזמן מלחמות, שהיו לאורך השנים בארץ שהלחץ בהחלט משנה את הערכים ומתייחסים לזה ברפואה אבל מתסכל ממש......
מה זה מד סוכר קבוע? איך זה מחובר לגוף עם מחט?למי שיש סוכרת
צריכה קודם כל להיות מאוזנת
אם מצליחים רק בתזונה - מעולה!
ואם לא- לא להמנע מטיפול תרופתי
זה נשמע סוף העולם- אבל זה ממש לא!
אינסולין זה לא רעל!!
זה חומר שהגוף שלנו במצב רגיל מפריד ומשתמש בו בלי עזרה חיצונית
הגוף כרגע לא מתפקד היטב בפירוק הסוכר אז צריכים תוספת מבחוץ
זה משהו זמני.
אל תקחו את זה קשה!
המלצתי וממליצה שוב- לבקש מהרופא מד סוכר קבוע
מאוד מאוד עוזר להבין מה מעלה את הסוכר
ומה קצב הירידה
![]()
צרפת תממן לסוכרתיים את השימוש במערכת FREESTYLE LIBRE למדידת רמות סוכר (הודעת אבוט) - E-med.co.il | אתר הבית של הרופאים בישראל
מערכת ה-FreeStyle Libre מאפשרת לנטר רמות סוכר באופן מדויק וללא צורך בדקירות ובכיולים. בישראל המערכת עדיין לא נכנסה בסל הבריאות חברת אבוט הודיעה בימיםwww.e-med.co.il
זה נחשב ליותר טוב.מה זה מד סוכר קבוע? איך זה מחובר לגוף עם מחט?
יש פה שמהיא שיש לה את זה?
הייתי אצל הדיאטנית ויש לי מספרים מצוינים והערכת משקל מעולה, והיא ביקשה שאני ישים את זה, יש קטע?
הם מבקשות מכולם? (כי משהיא אמרה לי שהיא רוצה לבטח את עצמה) השאלה אם אני יכולה להגיד לא... כי אני ממש פוחדת ממחטים... עדיף לי לדקור את עצמי...
לא יודעת לענות. אולי היום זה מקובל יותר ומסובסד ע"י הקופות, מה שפעם היה נדיר.מה זה מד סוכר קבוע? איך זה מחובר לגוף עם מחט?
יש פה שמהיא שיש לה את זה?
הייתי אצל הדיאטנית ויש לי מספרים מצוינים והערכת משקל מעולה, והיא ביקשה שאני ישים את זה, יש קטע?
הם מבקשות מכולם? (כי משהיא אמרה לי שהיא רוצה לבטח את עצמה) השאלה אם אני יכולה להגיד לא... כי אני ממש פוחדת ממחטים... עדיף לי לדקור את עצמי...
סכרת זה 2 ערכים גבוהים. לי היו 2 טיפה גבוהים וזה הוגדר סכרת.מחפשת מידע על תוצאות להעמסת סוכר 100 גרם
הבדיקה הראשונה בצום יצאה 104 אמור להיות עד 95
יתר הבדיקות יצאו תקינות אים כי לא נמוכות
איך מאבחנים את זה? כבר כסכרת הריון
אודה לכל תשובה
הפרוטוקול דורש שני ערכים חריגים כדי להגדיר סכרת הריון, בפועל זה תלוי ברופא. בוודאי שגם ערך אחד הוא 'לא יפה' ואולי יוגדר כסכרת גבולית / טרום סכרת.מחפשת מידע על תוצאות להעמסת סוכר 100 גרם
הבדיקה הראשונה בצום יצאה 104 אמור להיות עד 95
יתר הבדיקות יצאו תקינות אים כי לא נמוכות
איך מאבחנים את זה? כבר כסכרת הריון
אודה לכל תשובה
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים