א
אליהו פריד
אורח
- הוסף לסימניות
חברה, די כבר..... אתם מפחידים אותי 
נכתב ע"י צורה וצבע;370632:יש הרבה מצבים שלא שייך לקבל תשלום לפני שמוציאים עבודה.
לדוגמא עיצוב מודעה לעיתון כלשהו.
המודעה צריכה להיות מוכנה עד ל... ואז אני שולחת אותה במייל לעיתון. וזהו.
אני אפילו לא רואה ת'בנאדם...
את התשלום אולי הוא ישלח לי גם במייל...
מה עושים במקרים כאלו?
אז אולי זה לא הקטע של "הבעל" אלא הקטע שמישהו אחר בא לדבר איתו, ולא זה שהוא התרגל אליו ועבד איתו.נכתב ע"י יופי;371170:דרך אגב זה שהגברים דורשים תשלום זה מצוין אבל מנסיון עם עובדים עם גברים הם לא נבהלים מקול גברי וגם לא מהאיומים שלו הכי מצחיק זה שכשאני רוצה לדרוש תשלום אני שולחת את בעלי וכשהוא צריך לגבות תשלום הוא שולח אותי.... לדעתו כשהוא אומר אשתי הבולדוזרים הכי גדולים נכנסים ללחץ....
נכתב ע"י גינגית;370794:נעמה, אני לא יכולה לדון לכף זכות לקוח שלא משלם, כשהוא משתמש בתירוץ של עבודה לא טובה שאני הוצאתי, כדי שלא לשלם.
יש לך בעיות כספיות, תגיד ונראה מה אפשר לעשות, אבל להשמיץ?
לא מקובל עלי.
אני בטוחה שגם אם לא היה לך כסף לשלם, לא התחלת להאשים את המוכר שמכר לך, שהמוצרים לא היו טובים ולכן את לא משלמת, נכון?
נכתב ע"י good_say;370300:סבא שלי היה אומר: "לא כל זקן הוא חרדי ולא לכל חרדי יש זקן".
נכתב ע"י פוס;371293:סבא שלי היה אומר:
"הכובע לא קובע, המעיל לא מועיל, וגם לתיש יש זקן..."
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //