תודה, איסור לשון הרע הוא חמור בכל מקרה, כאן יש תוספת של הוצאת שם רע למפעל שעושה כל יכולתו כדי לבוא לעזר ולתמיכה למשפחות ברוכות ילדים ובכלל בציבור החרדי ואני בטוחה שכל התקלות הם מאילוצים ומסיבות שאינן תלויות בהם, אין לי ספק שרצונם הוא לספק לכל משפחה את המירב והמיטב והם עושים כל מה שבידיים שלהם.אני לא רוצה להכעיס מישהו יתר על המידה, ויחד עם הבנתי את המצוקה , אני רואה חובה לשאול מה עם איסור לשון הרע החמור כל כך?
ודאי שהגבילו כמויות, יש מוצרי ח"פ שלא היה אפשר לקנות יותר מ-15 ויש מוצרים שהיה מוגבל ללא יותר מ-20אם יש לכם כמות כל כך קטנה או שתגבילו כמויות או שלא תתחייבו ותדפקו את כולנו !
מסכימה עם זה שיתכן שזה לשוה"ר, אבל אולי כן כדאי שאם יש למישהו מספר של אחראים רלוונטים שיכולים לעזור - שיעדכן - עבור הנושא הזה ועבור נושאים אחרים.אני עדיין רואה חובה לשאול מה עם איסור לשון הרע החמור כל כך? (ואחרים הוסיפו גם את איסור 'מוציא שם רע')
לא חייבים ואולי יש גם איסור להמשיך את האשכול הזה.
ואם מישהו חושב שזה בא מקירבה כלשהיא למישהו שנפגע כאן, אז אני רוצה לעדכן אותו שזה ממש לא כך, אלא ברוך ה' שנתן לנו את תורתו תורת אמת, וגם ב'פרוג' היא תקפה.
נראה לי הזוי ולא הגיוני.. אם יש לכם כמות כל כך קטנה או שתגבילו כמויות או שלא תתחייבו ותדפקו את כולנו !
אולי יגיע הדבר לאחראים ויבינו שזה לא לעניין לעשות צחוק מכולנו !!!!
בהחלט הזוי וממש חוצפה של ההנהלה !!!
לא מבינה למה כזה מעט תגובות איפה כל הקניינים של משנת יוסף שבכל פעם מצטרפים לפורום. זה ממש הזוי מה שקרה כאן.
בלי קשר למשנת יוסף, אתה מאמין שאין סטנדרטים? כלומר כל ספק /חנות /רשת יכולים להתנהג איך שהם רוצים כי לא חתמו חוזה אעם אפחד?כצרכן קבוע, אני מודה על השירות של משנת יוסף,
ולא חושב שיש לי זכות להתלונן.
כל עוד לא חתמו חוזה עם מישהו הם לא חייבים לאף אחד כלום!
אז נכון, מותר להתלונן, מותר להביע ביקורת.
אבל ממקום מכבד, ולא ממקום שכל העולם נברא בשבילי.
נקודה למחשבה!
כל זה נכון, אבל אם היית בימים האחרוניפ בחנות של ח"פ, היית מגלה מצב די זההבלי קשר למשנת יוסף, אתה מאמין שאין סטנדרטים? כלומר כל ספק /חנות /רשת יכולים להתנהג איך שהם רוצים כי לא חתמו חוזה אעם אפחד?
בעולם של 2021 זה לא ממש כך...
ואולי ניתן לומר שזכותי להתלונן כי לא חתמתי חוזה עם אפחד?
בלי להוריד את הנקודה הקודמת, עוד נקודה למחשבה...
למה אין סטנדרטים?בלי קשר למשנת יוסף, אתה מאמין שאין סטנדרטים? כלומר כל ספק /חנות /רשת יכולים להתנהג איך שהם רוצים כי לא חתמו חוזה אעם אפחד?
בעולם של 2021 זה לא ממש כך...
ואולי ניתן לומר שזכותי להתלונן כי לא חתמתי חוזה עם אפחד?
בלי להוריד את הנקודה הקודמת, עוד נקודה למחשבה...
מס, זה נושא גמיש, כלומר זה לא כזה ברור שכל המס יפול על הצרכנים, אם תהיה התנהלות חכמה, אבל זה נושא לדיון אחר...כל זה נכון, אבל אם היית בימים האחרוניפ בחנות של ח"פ, היית מגלה מצב די זהה
המתסכל הוא שחנויות העלו מחירים בטירוף, כי הקהל שבוי בידיהם, וזה עדיין יותר זול מהמס...
שימי לב שלא אמרתי שאין סטנדרטים... אמרתי בפרוש שזה לא קשור למשנת יוסף, אלא לגישה כללית שמאפיינת לעיתים עסקים משלנו - שאנחנו לא חייבים לכם כלום, ולא חתמנו חוזה, ותגידו תודה שאנחנו בכלל פה...אז הגישה הזאת לדעתי לא הגיונית, ולמרות שאיסור לשון הרע בעינו עומד גם ב2021 - כדאי לדעת שכללי המשחק קצת השתנו. זה הכל. וכל עוד לא מדובר בארגון חסד, אנחנו מצפים לסטנדרטים ושירות כאילו נחתם חוזה...למה אין סטנדרטים?
היה לנו חשוב המכירה הנ"ל
תזכרנו את עצמינו כדי להכנס למכירה ממש כשנפתחה,
והזמנו מה שרצינו בלי בעיות.
והיתה הגבלה על כמות בהחלט!
הבעיה שלכם היא לא מול משנת יוסף.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים