הכל לטובה!!!!!
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
לא נראה שהיה ממש אשכול רק של קישורים
אני העליתי למעלה אשכול שהיה שמה חלק אם מעניין אתכם.
ואולי זה רעיון לפתוח אשכול רק של קישורים
תודה
לא נראה שהיה ממש אשכול רק של קישורים
אני העליתי למעלה אשכול שהיה שמה חלק אם מעניין אתכם.
ואולי זה רעיון לפתוח אשכול רק של קישורים
אני מאמינה שיש להם המון נקודות איסוף בירושלים, היו כאלה שכתבו שהגיע להם לבית חנינא.....אולי משהי יודעת היכן נקודת האיסוף שלהם בירושלים?
אולי משהי יודעת היכן נקודת האיסוף שלהם בירושלים?
אף אחד?מישהי יודעת איפה הנקודות איסוף שלהם באשדוד?
א
אף אחד?
כתבו לי חנות טק חי אבל לא כתוב כתובת...
החבילה שלי הגיע לטורונטו ברובע ו'מישהי יודעת איפה הנקודות איסוף שלהם באשדוד?
את יכולה לנסות ליצור קשר עם חברת המשלוחים אקסלוט ולשאול אותם על החבילה שלך.גם אני הזמנתי עכשיו פעם ראשונה.
לפני שלושה שבועות.
אין זכר לחבילה. לפני שבוע קבלתי הודעה שהחבילה בארץ. ומאז אין שום דיווח.
כשאני נכנסת למעקב אחר החבילה, זה נמצא כל פעם באותו הסטטוס: הגיע לארץ בדרך לנקודת האיסוף.
מוכר?
את יכולה לראות באתר איפה שההזמנות יש אפשרות לעקוב לראות איפה זה נמצא.פעם ראשונה מזמינה משם
איך עוקבים אחרי ההזמנה? שולחים למיל קישור למעקב?
חוץ מזה- ראיתי שמשהי כתבה על הזמנה שהגיעה לבית חנינא,
מה עושים שלא ישלחו לי את החבילה לערבים? אני מירושלים.
גם לי זה קרה... חיכיתי עוד קצת וקיבלתי הודעה (קולית) איפה זה נמצא...גם אני הזמנתי עכשיו פעם ראשונה.
לפני שלושה שבועות.
אין זכר לחבילה. לפני שבוע קבלתי הודעה שהחבילה בארץ. ומאז אין שום דיווח.
כשאני נכנסת למעקב אחר החבילה, זה נמצא כל פעם באותו הסטטוס: הגיע לארץ בדרך לנקודת האיסוף.
מוכר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //