קחי בחשבוןאנחנו זכאים להחזרי שכירות רק שאין לי ראש לכל הבלאגן הזה של כל המסמכים שצריך להגיש..
יש מישהו שאולי מכיר איזה אדם שמתעסק בזה?
פעם שמעתי שמשלמים להם לפי הצלחה- חודש/ חודשיים
דחוף לי מאוד
תודה מראש.
קחי בחשבון
שאף אחד לא משיג את המסמכים במקומך
אף אחד לא ניגש במקומך (+בן הזוג)
דרך ההוא שכתבת למעלה?אני עשיתי את ה-כ-ל מהבית .....
שלחו לי את המסמכים אני מילאתי ע"פ הוראות בטלפון וז-ה-ו-
כןדרך ההוא שכתבת למעלה?
גם לא הלכת למשרדים?
כמה כסף שלמת לו?
נשמע טובחודש אחרון + 20 אחוז על רטרואקטיבי
אגב אם את מבני ברק ניתן להכנס לסניף של אלונים , העובדות שם חרדיות והם יסבירו לך ה-כ-ל בסבלנות !!!
אפשר לקבל רטרואקטיבי?!חודש אחרון + 20 אחוז על רטרואקטיבי
אגב אם את מבני ברק ניתן להכנס לסניף של אלונים , העובדות שם חרדיות והם יסבירו לך ה-כ-ל בסבלנות !!!
נשמע טוב
תודה רבה
אבל למה שאקבל רטרו?
אפשר לקבל רטרואקטיבי?!
כמה?
לא הגשתי בקשה אף פעם מרוב עצלות מטומטמתאישרו לך בעבר?
אנחנו קבלנו ולא חידשנו מעצלות מטומטמת עוד יותר...לא הגשתי בקשה אף פעם מרוב עצלות מטומטמת
אווייאנחנו קבלנו ולא חידשנו מעצלות מטומטמת עוד יותר...
פה הסתבכתי.30 ש"ח
משנה איזה גובה?פשוט להביא 6 תלושים אחרונים
בארור..........משנה איזה גובה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים