- הוסף לסימניות
יתכן בהחלט, שווה לך לברר את זה.אם המשכורת שלי עלתה במהלך השנה משמעותית
אני אמורה לקבל החזר מס
כי זה מחושב שנתי?
יתכן בהחלט, שווה לך לברר את זה.אם המשכורת שלי עלתה במהלך השנה משמעותית
אני אמורה לקבל החזר מס
כי זה מחושב שנתי?
אפשר לבד. לא כדאי.למה לא לבד?
בתיאום מס? רק קבלות. בדוח להחזר מס - הכל. (כל מקומות העבודה של שני בני הזוג, גמלאות מביטוח לאומי, פיצויים והכללל)אני צריכה לשלוח תלושים שלי? או מספיק רק הקבלות?
בהחלט. ניתנת אפשרות לשלוח תרומות באזור האישי לבצע כעין תאום מס על תרומות ואז המעסיק מחזיר את הכסף בתלוש הבא / האחרון של השנה.אבל תאום מס לא רק למי שעובד ב-2 מקומות?
דוח להחזר מס רק לאחר שנגמרת השנה. בד"כ פותחים את האפשרות לשידור באזור מרץועל 22 מתי מגישים? ואם יש אחכ עוד תרומות?
בהגשה ישירה למס הכנסה דרך האתראתה שואל לגבי החברה הזאת?
אין לי מושג
גם וגם כדלהלןבהגשה ישירה למס הכנסה דרך האתר
דוח אחד על כלל ההכנסות.מי שעבר עבודה באמצע שנה צריך להגיש 2 דוחות עבור כל מעסיק?
מה צריך לבדוק היטיבדוח אחד על כלל ההכנסות.
אם עברת עבודה תבדוק היטב היטב
או תעשה אצל איש מקצוע
שאין חוב במקום החזרמה צריך לבדוק היטיב
למה?אפשר לבד. לא כדאי
כל דבר כמעט אפשר לעשות לבד ואפשר ללכת לאיש מקצוע.למה?
מה עלות השירות דרכך?כל דבר כמעט אפשר לעשות לבד ואפשר ללכת לאיש מקצוע.
ישנם אנשים, מאמינה שמומחים בתחום עיסוקם אך שואלים שאלות בסיסיות בנושאי החזרי מס, שעלולים להביא את עצמם לחובות לא קטנים, וחבל.
100 + מעמ לבדיקה לכל שנהמה עלות השירות דרכך?
לא דובר פה על תיאום מס..ערב טוב חברים
לא נעים לי להרוס לכל האנשי מקצוע שמנסים לשווק שכדאי ללכת דרך איש מקצוע...
לעשות תיאום מס זה ממש פשוט וקל
מנסיון כל אחד יכול לעשות זאת לבד
גם אם הוא לא מבין כלום בעניני המס
נכנסים ללינק המצורף https://www.gov.il/he/service/tax-coordination-online
נכנסים עם קוד לאתר של רשות המיסים
אם זה פעם ראשונה נרשמים לאתר של רשות המיסים
מכניסים שם את הפרטים של העבודה וכו'
בוחרים בגין מה אתה מעוניין לעשות תיאום מס,
ויש שם אפשרות להכניס קבצים, מכניסים לשם את כל הקבלות מס.
ותוך כמה ימים ( 5 ימי עסקים) נשלח לכם מסמך של זיכוי ממס מפקיד השומה
נותנים את זה למעסיק לפני סוף חודש דצמבר
ואתה מזוכה בתלוש על כל המס שזוכת
בהצלחה לכולם חברים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים