- הוסף לסימניות
hbecker חבל שאי אפשר לצלצל לך 10 פעמים (ואפילו יותר...
)
נכתב ע"י רחל1;1846624:חדר לבודד 800 שח
בחדר לזוג 600
בחדר לשלושה 490 [אם אני זוכרת נכון]...
ואמורה להיות גם השתתפות של הקופות
נכתב ע"י שרה רבקה;1847076:לגבי רמדה - בעיקרון - הם קנו את כל הסיפור הזה מרימונים (מלון שלום) - זה לא החזיק מעמד שם מבחינה תקציבית ומישהו קנה את זה מהם ופשוט רמדה נתנו לו תנאים טובים יותר ממלון שלום.
הצוות - ברובו אותו הצוות.
נכתב ע"י KR;1848588:סליחה שאני כופרת ב"חדר הפרטי", כפי שכתבתי לעיל הייתי שם עם עוד מישהי בחדר, זה לא מיטה ליד מיטה, אמנם אין וילון, אבל זה בצורת חדר כזו שיוצרת שתי פינות.
ואם את לא באה לפטפט ומשדרת שאינך מעוניינת בחברה, השותפה מרגישה זאת ושום דבר לא קורה. שקט ושלווה.
נכתב ע"י פילפל;1848682:תלוי על מי את "נופלת"...
לאחר אחת הלידות היתה לי אשה בחדר, שלא משנה כמה ששידרתי שאין לי כח לפטפוטים והם לא מעניינים אותי... היא פשוט דיברה ודיברה ודיברה, גם אם לא עניתי/הקשבתי/התייחסתי.
יש כאלה שפשוט לא מסוגלות לחשוב בשקט או להיות בקרבת מישהי בלי ללהג ולדבר, אפילו לעצמן...
נכתב ע"י KR;1848588:סליחה שאני כופרת ב"חדר הפרטי", כפי שכתבתי לעיל הייתי שם עם עוד מישהי בחדר, זה לא מיטה ליד מיטה, אמנם אין וילון, אבל זה בצורת חדר כזו שיוצרת שתי פינות.
ואם את לא באה לפטפט ומשדרת שאינך מעוניינת בחברה, השותפה מרגישה זאת ושום דבר לא קורה. שקט ושלווה.
חדר עם שתיים גם זול משמעותית, וגם יותר קיים במלאי. לפרטיים צריך לחכות.
אפילו, למפרע, חשבתי לעצמי שהייתי מתה מפחד לישון לבד בחדר במקום זר. באמת. טוב שהייתה שם עוד מישהי, על אף שלמעט שלום לא החלפנו מילה!
אני שוחרת הפרטיות הגדולה בעולם, עשיתי זאת!
נכתב ע"י Designer;1848776:יש אופציה של חדר פרטי סוג ב' בתוספת של 55 ש"ח מהמחיר הרגיל
חדר ב' זה אומר חדר יותר קטן או חדר בקומה 5 חדש אבל בלי מעלית לקומה 5
נכתב ע"י פילפל;1848682:תלוי על מי את "נופלת"...
לאחר אחת הלידות היתה לי אשה בחדר, שלא משנה כמה ששידרתי שאין לי כח לפטפוטים והם לא מעניינים אותי... היא פשוט דיברה ודיברה ודיברה, גם אם לא עניתי/הקשבתי/התייחסתי.
יש כאלה שפשוט לא מסוגלות לחשוב בשקט או להיות בקרבת מישהי בלי ללהג ולדבר, אפילו לעצמן...
נכתב ע"י באה בטוב;1848837:אני לא אשכח כמה סבלתי בטלזסטון בפעם הראשונה והיחידה שהייתי שם. נכנסתי לחדר שאמרו לי, והשותפה קבלה אותי בפרצוף חמוץ. מסתבר שהיתה לפני מישהי אחרת שרק חזרה לביתה לברית ותכננה לחזור מייד לאחר הברית- היא היתה בטוחה שהיא חוזרת לאותו חדר וגם השאירה שם חלק מהדברים שלה אבל הנהלת טלזסטון חשבה אחרת ושיבצה אותי במקומה. בקיצור השותפה שם קיבלה את זה קצת קשה, כנראה שהן התיידדו, ולא הפסיקה להגיד לי שזו בטח טעות. זו היתה רק קבלת הפנים. בהמשך סבלתי ממנה מאוד בגלל שהיא התעקשה להשאיר חלון פתוח ולא להדליק חימום. זה היה חורף מאוד סוער וירד שלג. אני זוכרת שהסתכלתי מעבר לחלון הפתוח וראיתי את השלג יורד, ושאלתי את עצמי מה אני עושה פה?? אני רגישה לקור בצורה קיצונית וזה גם היה מזג אויר קיצוני. אז תגידו, יכלת להתווכח, לפנות להנהלה, או אפילו רק להצביע על השלט שקבוע בחדר שאומר שהחדר חייב להיות מחומם 24 שעות גם כשלא נמצאים בו! ( תקנו אותי אם הזכרון מתעתע בי) אבל לי לא היה כוחות לעשות שום דבר מאלה, הייתי מוצפת והלומה רגשית מכל החוויה, שפשוט לא הייתי מסוגלת לעמוד על שלי. רק רציתי הביתה!
חוץ מהשותפה הלא נחמדה, לא נהניתי בכלל. כנראה שזה עניין של אופי, ובמקרה של טלזסטון גם עניין של החוג אליו את משתייכת. אני לא מצאתי את עצמי שם, לא הכרתי אף אחת ולא ידעתי איך מתחילים להכיר ולמה אני בכלל צריכה להשקיע מאמצים כשאני רק רוצה לנוח? אז לא השקעתי מאמץ אבל תמיד הרגשתי ״מחוץ לעניינים״, כי כולן היו יושבות ומפטפטות בארוחות ורק אני (זו כמובן רק תחושה ולא מציאות) יושבת לבד.
דברו כאן על חלוקים, גם בעניין הזה הרגשתי לא בנוח. באותו זמן לא היינו במצב כלכלי מאוד טוב ואני הסתובבתי עם חלוקים שד׳ ישמור. היה לי רק חלוק אחד יפה ומכובד אבל כמה אפשר ללכת איתו? סה״כ אחרי לידה, עם ההנקה, את לא בדיוק שיא הניקיון. זה גם תרם להרגשת אי הנוחות שלי. בקיצור, נשארתי עם טראומה עד היום, ולמרות שעכשיו יש לי המון חלוקים יפים ואני יכולה להרשות לעצמי חדר פרטי אני לא חושבת שאחזור לשם. אני אחפש מקום פחות פנימייתי שלא יוצר עלי לחץ להתחבר עם נשים אחרות בזמן שהכי אין לי חשק לעשות זאת. האמת שמאז הלכתי להורים שלי, שם יש לי מקום ושקט בשפע. ויש לי חברה שפשוט חוזרת הביתה, כך במשך כל 12 הלידות שלה... אולי אקח את הרעיון שלה ואראה שזה דווקא נחמד. ככה בטוח ארגיש בבית!
בשביל לאזן, הדעה שלך זה מיעוט כי יש מאות אלפי נשים שנהנות מאוד מאוד בטלסטון ולא מוותרות על החוויה!!!נכתב ע"י באה בטוב;1848837:אני לא אשכח כמה סבלתי בטלזסטון בפעם הראשונה והיחידה שהייתי שם. נכנסתי לחדר שאמרו לי, והשותפה קבלה אותי בפרצוף חמוץ. מסתבר שהיתה לפני מישהי אחרת שרק חזרה לביתה לברית ותכננה לחזור מייד לאחר הברית- היא היתה בטוחה שהיא חוזרת לאותו חדר וגם השאירה שם חלק מהדברים שלה אבל הנהלת טלזסטון חשבה אחרת ושיבצה אותי במקומה. בקיצור השותפה שם קיבלה את זה קצת קשה, כנראה שהן התיידדו, ולא הפסיקה להגיד לי שזו בטח טעות. זו היתה רק קבלת הפנים. בהמשך סבלתי ממנה מאוד בגלל שהיא התעקשה להשאיר חלון פתוח ולא להדליק חימום. זה היה חורף מאוד סוער וירד שלג. אני זוכרת שהסתכלתי מעבר לחלון הפתוח וראיתי את השלג יורד, ושאלתי את עצמי מה אני עושה פה?? אני רגישה לקור בצורה קיצונית וזה גם היה מזג אויר קיצוני. אז תגידו, יכלת להתווכח, לפנות להנהלה, או אפילו רק להצביע על השלט שקבוע בחדר שאומר שהחדר חייב להיות מחומם 24 שעות גם כשלא נמצאים בו! ( תקנו אותי אם הזכרון מתעתע בי) אבל לי לא היה כוחות לעשות שום דבר מאלה, הייתי מוצפת והלומה רגשית מכל החוויה, שפשוט לא הייתי מסוגלת לעמוד על שלי. רק רציתי הביתה!
חוץ מהשותפה הלא נחמדה, לא נהניתי בכלל. כנראה שזה עניין של אופי, ובמקרה של טלזסטון גם עניין של החוג אליו את משתייכת. אני לא מצאתי את עצמי שם, לא הכרתי אף אחת ולא ידעתי איך מתחילים להכיר ולמה אני בכלל צריכה להשקיע מאמצים כשאני רק רוצה לנוח? אז לא השקעתי מאמץ אבל תמיד הרגשתי ״מחוץ לעניינים״, כי כולן היו יושבות ומפטפטות בארוחות ורק אני (זו כמובן רק תחושה ולא מציאות) יושבת לבד.
דברו כאן על חלוקים, גם בעניין הזה הרגשתי לא בנוח. באותו זמן לא היינו במצב כלכלי מאוד טוב ואני הסתובבתי עם חלוקים שד׳ ישמור. היה לי רק חלוק אחד יפה ומכובד אבל כמה אפשר ללכת איתו? סה״כ אחרי לידה, עם ההנקה, את לא בדיוק שיא הניקיון. זה גם תרם להרגשת אי הנוחות שלי. בקיצור, נשארתי עם טראומה עד היום, ולמרות שעכשיו יש לי המון חלוקים יפים ואני יכולה להרשות לעצמי חדר פרטי אני לא חושבת שאחזור לשם. אני אחפש מקום פחות פנימייתי שלא יוצר עלי לחץ להתחבר עם נשים אחרות בזמן שהכי אין לי חשק לעשות זאת. האמת שמאז הלכתי להורים שלי, שם יש לי מקום ושקט בשפע. ויש לי חברה שפשוט חוזרת הביתה, כך במשך כל 12 הלידות שלה... אולי אקח את הרעיון שלה ואראה שזה דווקא נחמד. ככה בטוח ארגיש בבית!
נכתב ע"י חנון;1848874:בשביל לאזן, הדעה שלך זה מיעוט כי יש מאות אלפי נשים שנהנות מאוד מאוד בטלסטון ולא מוותרות על החוויה!!!
נכתב ע"י באה בטוב;1848901:בודאי. לא אמרתי שום דבר שלילי על ההתנהלות של בית ההחלמה עצמו, סיפרתי רק על החוויה האישית שלי.
נכתב ע"י חנון;1848874:בשביל לאזן, הדעה שלך זה מיעוט כי יש מאות אלפי נשים שנהנות מאוד מאוד בטלסטון ולא מוותרות על החוויה!!!
נכתב ע"י mig;1849096:בלי להיכנס לטיבם של בתי ההחלמה השונים,
בטלז הפרידו בין היולדות בחדרים הישנים עם וילון,
בחדרים החדשים בקיר מבדיל.
מאד מוסיף לפרטיות ופחות מאפשר כפיית פטפטת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים