החלמה ליולדות ב'רמדה'

• הוסף לסימניות
לכל אלו החרדות לירידה במניות של בית החלמה טלז סטון, אדרבה,
אולי ההודעות המתארות חוויות נוראיות (החלון הפתוח זה באמת מחדל מוגזם)
יורידו קצת מהעומס הבלתי אפשרי.
תמיד כשרוצים להגיע המקום תפוס וצריך להמתין אפילו חודש.

• הוסף לסימניות
לא שמעתי פה אף אחת שכתבה אודות אם וילד ,
אשמח לשמוע ממישהיא מרוצה או לא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1849139:
לכל אלו החרדות לירידה במניות של בית החלמה טלז סטון, אדרבה,
אולי ההודעות המתארות חוויות נוראיות (החלון הפתוח זה באמת מחדל מוגזם)
יורידו קצת מהעומס הבלתי אפשרי.
תמיד כשרוצים להגיע המקום תפוס וצריך להמתין אפילו חודש.

אני לא חיכיתי חודש. אפילו לא יום. מיד כשרציתי קיבלתי חדר.
אבל... לא לכל אישה התנאים שם מתאימים.

• הוסף לסימניות
לא לכל אחת מתאים ללכת עם חלוק,
לא לכל אחת מתאים ללכת עם בגדים
לא לכל אחת מתאים ללכת לטלז-סטון/אם וילד,
לא לכל אחת מתאים ללכת להדסה בייבי/רמדה,
לא לכל אחת מתאים בכלל ללכת לבית החלמה
לא לכל אחת מתאים לא ללכת לבית החלמה אחרי לידה
לא לכל אחת מתאים חדר פרטי
לא לכל אחת מתאים חדר אישי
לא לכל אחת מתאים חדר האוכל ההמוני
לא לכל אחת מתאים לשבת לבד לאכול.

מליון אנשים מליון דעות
כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות.
;)

• הוסף לסימניות
אני הייתי באם וילד כל פעם אחרי הלידה, הייתי מרוצה מאד.
לא חפשתי חברה והחברות לחדר הבינו והתחשבו
האוכל היה מצוין אבל אני לא אכלנית גדולה בכלל, אז אני לא פונקציה
קצת הפריע לי שאין הפרדה מינימאלית כמו וילון בין המיטות אבל זה היה נסבל.
הצוות מצוין, החדרים נקיים.
בשביל לנח היה לי את כל התנאים

• הוסף לסימניות
אני כבר למדתי איזה חדרים ואיזה מיטות לבקש בטלזסטון,
מראש אני מבקשת בקומה 5 חדר פרטי בלי תוספת מחיר,
אם הוא לא פנוי, בקומה 2 יש חדרים משופצים של 2 כשכל אחת מרוחקת מהשניה ממש, ובכלל בקומה 2 התינוקיה שקטה וקטנה יותר הרבה יותר מקומה 3.
ובד"כ (לא תמיד) מיטה א' טובה יותר ממיטה ב' ואפשר לבקש, היא צדדית יותר, ליד חלון וכד'.
ותמיד כשאני מגיעה אני מבקשת ללכת לראות את החדר ואת המיטה, שואלת מי השכנה שם, ואם משהו נראה לי לא תקין מבקשת שיחליפו. זה לפעמים מעכב כמה דקות בקבלה אבל בעלי חיכה עם התינוק והדברים ושווה המאמץ הזה. ואכן פעם אחת שהיה נראה לי לא קצת בלגניסטית שם בקשתי ומיד החליפו.
אז חשוב לדעת מראש ולדעת שבמקרה שנפלת עם משהו שקשה לך איתו אפשר לגשת בערב ולבקש שלמחרת לפני החדשות שבאות יעבירו אותך וללכת לבדק קודם לאן!
ולפני הכל סיעתא דשמיא שתצליחי לנוח. כי גם בחדר פרטי יכולות להיות אנספור מניעות ולהפך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;1849150:

היו פה בעבר כמה וכמה אשכולות בנושא אם וילד, והם נמחקו.

סביר להניח שאם הם היו מלאים תשבחות ומחמאות הם היו קיימים עד היום... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;1849150:
הייתי באם וילד והייתי מאוד מרוצה. (חדר משודרג, אוכל מגוון ועשיר)
אולי בגלל שאני לא בניברקית. לא הכרתי אישית שם אף אחת ובשביל השקט שרציתי זה היה מעולה.
אני מניחה שלו הייתי בטלז סטון היו לי הרבה מפגשים סוערים ועליזים, אבל לא בטוח שבמצב החלמה יש כוח וראש לזה.

• הוסף לסימניות
מישהי שהיתה בטלזסטון יכולה לפרט מבחינת קומות - מעלות וחסרונות?
לא עבורי :)
אני הייתי באם וילד ונהניתי מאד בכל הפעמים.

• הוסף לסימניות
בכל קומה ישנם חדרים של 2 מיטות ושל שלושה ופרטיים.
בקומה 2 יש בתחילתה חדרים משופצים מקסימים! הכי חשוב בהם אמבטיות ושרותים חדשים.
המיטות לא מתכווננות אבל לא היה חסר לי כלל. המעלה בקומה 2 היא קטנה ושקטה הרבה יותר. חדר הנקה גם קטן ורגוע. בפעמים האחרונות שהייתי שם נהניתי הרבה יותר מקומה 3 שעמוסה בלי השואה. יש שם גם חדרים ישנים זולים יותר שזה אומר אמבטיה ישנה יותר וכו'.
בקומה 3 יש חדרים ישנים ויש משופצים גם. התינוקיה שם גדולה. כמובן גם מטפלות בהתאם אבל שמח שם.. בקומה יש גם חדר אוכל ובית כנסת וספריה והרעש וההמולה בשעות אחה"צ בהתאם.
קומה 4 משופצת וחדשה יקרה יותר. יש חדרים של 2 ושל 3 ופרטיים. המחירים בהתאם. תינוקיה מפוארת ושקטה וחדר הנקה מרווח עם נוף מדהים. המיטות בקומה זו מתכוננות עם מסג' ועוד.
קומה 5 חדשה כמו קומה 4 למעט המיטה, יש בה 2 חדרים והתינוקות בקומה 4 יש לרדת איתם תמיד במעלית לכן המחיר זול יותר.

המלצה שלי מנסיון של כמה פעמים: קומה 2 בחדר משופץ.

גידול קל!

• הוסף לסימניות
ולכל מי שנרתעה מתאורי הזוועה,
ב"ה מתי שהייתי היו יולדות נחמדות בחדר, אף פעם לא נזקקתי להשתיק אותן, הבנו אחת את השניה מצוין והתחשבנו במזגן/אור/חושך/שיחות טלפון וכו'.
ולא היתי שם פעם אחת ב"ה.

• הוסף לסימניות
ועכשיו לענינינו מי הייתה ברמדה ואיך שם??????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1849377:
המיטות לא מתכווננות אבל לא היה חסר לי כלל. המעלה בקומה 2 היא קטנה ושקטה הרבה יותר. חדר הנקה גם קטן ורגוע. בפעמים האחרונות שהייתי שם נהניתי הרבה יותר מקומה 3 שעמוסה בלי השואה. יש שם גם חדרים ישנים זולים יותר שזה אומר אמבטיה ישנה יותר וכו'.
בקומה 3 יש חדרים ישנים ויש משופצים גם. התינוקיה שם גדולה. כמובן גם מטפלות בהתאם אבל שמח שם.. בקומה יש גם חדר אוכל ובית כנסת וספריה והרעש וההמולה בשעות אחה"צ בהתאם.
קומה 4 משופצת וחדשה יקרה יותר. יש חדרים של 2 ושל 3 ופרטיים. המחירים בהתאם. תינוקיה מפוארת ושקטה וחדר הנקה מרווח עם נוף מדהים. המיטות בקומה זו מתכוננות עם מסג' ועוד.
קומה 5 חדשה כמו קומה 4 למעט המיטה, יש בה 2 חדרים והתינוקות בקומה 4 יש לרדת איתם תמיד במעלית לכן המחיר זול יותר.

גידול קל!

בעצם רק בחדר 3 יש חדר אוכל?
כל הקומות מתנקזות לשם?
ותינוקיה - בכל קומה נפרדת חוץ מ-5 ששם אין?
(נשמע תעשייה.. :))

• הוסף לסימניות
לחלק מהחדרים בקומה 3 התינוקיה בקומה 4 חוץ מלשבת וחג שאז מורידים אותם לתינוקיה בקומה 3.

• הוסף לסימניות
אכן, חדר אוכל רק ב3
ותינוקיה בכל קומה מלבד 5
הבנת מצוין :)

• הוסף לסימניות
רק את החנות המיתולוגית שכחתי להזכיר בקומה 2...
מי שרוצה מאד זול הם לפעמים נותנים בקומת המכבסה, הרעש כנראה מוזיל
כמו"כ ישנות שם המטפלו בתינוקיה בשבת וחג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1849377:

גידול קל!

יש מחירון מפורט או אתר כלשהו?

לגבי חדר האוכל, הוא מרווח או צפוף? כלומר, יש מצב שיש שולחנות פינתיים ריקים יותר עבור אלו שרוצות לאכול הרחק מהבלגן וההמולה, או שכל המקומות נתפסים עד אפס מקום?

וסליחה על החפירות...
מה בערך התפריט הבסיסי של ארוחות הערב?

(באם וילד נותנים לארוחות ערב בדר"כ דגים ותוספת כמו אפונה וגזר, מה שאומר שאף פעם כמעט לא אכלתי שם ארוחת ערב, אני טיפוס שצריך ארוחת ערב "נורמלית", חביתות/ביצים, מוצרי חלב, לחם טרי וכו'... אשמח לדעת מה המצב בטלזסטון)

• הוסף לסימניות
מחירון, לא זוכרת מדויק הכי טוב תתקשרי יתנו לך הכל
חדר אוכל גדול ומלא בד"כ מאד, את תמיד יכולה לבוא מהראשונות ולאכול מהר וללכת, בד"כ לא כולן באות לתחילת הארוחה ממש, או לחילופין לקראת סיומה שהלחץ ירד.
יש אפשרות לשבת עם בני משפחה / מבקרים / הבעל בסמוך לחדר אוכל ויש מחיצות בין החבורות שם.
בארוחת ערב יש הרבה סלטים חביתות פשטידה גבינות מעדנים וחלבי, ויש גם דג ומאפה פיצה בורקס וכד'.

הם נותנים להוציא אוכל מחדר האוכל לאורחים במחירי עלות ממש.

וואו, עוד אבקש מהם אחוזים על היחצנות שלי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1849557:
יש מחירון מפורט או אתר כלשהו?

לגבי חדר האוכל, הוא מרווח או צפוף? כלומר, יש מצב שיש שולחנות פינתיים ריקים יותר עבור אלו שרוצות לאכול הרחק מהבלגן וההמולה, או שכל המקומות נתפסים עד אפס מקום?

וסליחה על החפירות...
מה בערך התפריט הבסיסי של ארוחות הערב?

(באם וילד נותנים לארוחות ערב בדר"כ דגים ותוספת כמו אפונה וגזר, מה שאומר שאף פעם כמעט לא אכלתי שם ארוחת ערב, אני טיפוס שצריך ארוחת ערב "נורמלית", חביתות/ביצים, מוצרי חלב, לחם טרי וכו'... אשמח לדעת מה המצב בטלזסטון)

בטלז סטון נותנים ארוחת ערב נורמלית מאד ומאד מכובדת.
סלטים לחם ממרחים חלביים עוגות גבינה וכיוצ"ב
וגם אפשר להכין טוסטים

נכתב ע"י w2549;1849091:
אצלינו במשפחה אומרים כי טלז סטון זה עידוד ילודה,
שמעתי פעם מי שאמרה - שזה במקום לשלם לפסיכולוגית - מספרים על הלידות ושומעים כמה חויות קשות יותר - ומתאוששים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת