נכתב ע"י נוי;1849139:לכל אלו החרדות לירידה במניות של בית החלמה טלז סטון, אדרבה,
אולי ההודעות המתארות חוויות נוראיות (החלון הפתוח זה באמת מחדל מוגזם)
יורידו קצת מהעומס הבלתי אפשרי.
תמיד כשרוצים להגיע המקום תפוס וצריך להמתין אפילו חודש.
נכתב ע"י ויזואלית;1849150:לא שמעתי פה אף אחת שכתבה אודות אם וילד ,
אשמח לשמוע ממישהיא מרוצה או לא
הייתי באם וילד והייתי מאוד מרוצה. (חדר משודרג, אוכל מגוון ועשיר)נכתב ע"י ויזואלית;1849150:לא שמעתי פה אף אחת שכתבה אודות אם וילד ,
אשמח לשמוע ממישהיא מרוצה או לא
נכתב ע"י start;1849377:בכל קומה ישנם חדרים של 2 מיטות ושל שלושה ופרטיים.
בקומה 2 יש בתחילתה חדרים משופצים מקסימים! הכי חשוב בהם אמבטיות ושרותים חדשים.
המיטות לא מתכווננות אבל לא היה חסר לי כלל. המעלה בקומה 2 היא קטנה ושקטה הרבה יותר. חדר הנקה גם קטן ורגוע. בפעמים האחרונות שהייתי שם נהניתי הרבה יותר מקומה 3 שעמוסה בלי השואה. יש שם גם חדרים ישנים זולים יותר שזה אומר אמבטיה ישנה יותר וכו'.
בקומה 3 יש חדרים ישנים ויש משופצים גם. התינוקיה שם גדולה. כמובן גם מטפלות בהתאם אבל שמח שם.. בקומה יש גם חדר אוכל ובית כנסת וספריה והרעש וההמולה בשעות אחה"צ בהתאם.
קומה 4 משופצת וחדשה יקרה יותר. יש חדרים של 2 ושל 3 ופרטיים. המחירים בהתאם. תינוקיה מפוארת ושקטה וחדר הנקה מרווח עם נוף מדהים. המיטות בקומה זו מתכוננות עם מסג' ועוד.
קומה 5 חדשה כמו קומה 4 למעט המיטה, יש בה 2 חדרים והתינוקות בקומה 4 יש לרדת איתם תמיד במעלית לכן המחיר זול יותר.
המלצה שלי מנסיון של כמה פעמים: קומה 2 בחדר משופץ.
גידול קל!
נכתב ע"י start;1849377:בכל קומה ישנם חדרים של 2 מיטות ושל שלושה ופרטיים.
בקומה 2 יש בתחילתה חדרים משופצים מקסימים! הכי חשוב בהם אמבטיות ושרותים חדשים.
המיטות לא מתכווננות אבל לא היה חסר לי כלל. המעלה בקומה 2 היא קטנה ושקטה הרבה יותר. חדר הנקה גם קטן ורגוע. בפעמים האחרונות שהייתי שם נהניתי הרבה יותר מקומה 3 שעמוסה בלי השואה. יש שם גם חדרים ישנים זולים יותר שזה אומר אמבטיה ישנה יותר וכו'.
בקומה 3 יש חדרים ישנים ויש משופצים גם. התינוקיה שם גדולה. כמובן גם מטפלות בהתאם אבל שמח שם.. בקומה יש גם חדר אוכל ובית כנסת וספריה והרעש וההמולה בשעות אחה"צ בהתאם.
קומה 4 משופצת וחדשה יקרה יותר. יש חדרים של 2 ושל 3 ופרטיים. המחירים בהתאם. תינוקיה מפוארת ושקטה וחדר הנקה מרווח עם נוף מדהים. המיטות בקומה זו מתכוננות עם מסג' ועוד.
קומה 5 חדשה כמו קומה 4 למעט המיטה, יש בה 2 חדרים והתינוקות בקומה 4 יש לרדת איתם תמיד במעלית לכן המחיר זול יותר.
המלצה שלי מנסיון של כמה פעמים: קומה 2 בחדר משופץ.
גידול קל!
נכתב ע"י פילפל;1849557:יש מחירון מפורט או אתר כלשהו?
לגבי חדר האוכל, הוא מרווח או צפוף? כלומר, יש מצב שיש שולחנות פינתיים ריקים יותר עבור אלו שרוצות לאכול הרחק מהבלגן וההמולה, או שכל המקומות נתפסים עד אפס מקום?
וסליחה על החפירות...
מה בערך התפריט הבסיסי של ארוחות הערב?
(באם וילד נותנים לארוחות ערב בדר"כ דגים ותוספת כמו אפונה וגזר, מה שאומר שאף פעם כמעט לא אכלתי שם ארוחת ערב, אני טיפוס שצריך ארוחת ערב "נורמלית", חביתות/ביצים, מוצרי חלב, לחם טרי וכו'... אשמח לדעת מה המצב בטלזסטון)
נכתב ע"י w2549;1849091:אצלינו במשפחה אומרים כי טלז סטון זה עידוד ילודה,
שמעתי פעם מי שאמרה - שזה במקום לשלם לפסיכולוגית - מספרים על הלידות ושומעים כמה חויות קשות יותר - ומתאוששים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים