נכתב ע"י תקשורת כשרה;n4972119:זה דורש מיומנות הלחמה
נכתב ע"י chaim424;n4972125:לסאן דיסק עצמם כבר אין לזה חלקי חילוף, והם גם לא מוכרים כאלה חדשים.
לדעתי [אע"פ שהתרגלתם לנגן] צריך לחפש לקנות חדש - כזה או דומה.
להחליף בטריה לנגן כזה זקן? מחר ילכו לו 2 לחצנים, ומחרותים הוא פשוט לא ידלק [אגב, זה קורה גם לנגנים צעירים יותר],
לחילופין אם לא קריטי לכם הקומפקטיות אז ניתן לקנות סוללת גיבוי, משהו כזה:
http://www.vipmobile.co.il/items/650241
ולהשתמש כאילו זה מחובר לחשמל.
נכתב ע"י נירוש;n4972103:אני מעוניינת להחליף בטריה לנגן סנדיסק השחור הפשוט, שעושה מלאכתו נאמנה, אך הבטריה לאחר שלש שנות שימוש - התעייפה.
יש לי מי שייבצע את ההחלפה, השאלה היכן קונים, מישהו התנסה, מחיר וכד' פניתי אליהם אך לא קיבלתי תשובה.
תודה!
נכתב ע"י gil66422;n4973254:בעבר עשיתי זאת לנגן חדש שלא נפתח במשך תקופה והיתה לו בעיה בבטריה ובחנות לא ממשו את האחריות.
פותחים את הנגן בזהירות (עם להב של סכין יפנית או משהו דומה), ויש שם בטריה מלבנית מחוברת בשנים או שלשה חוטים.
על הבטריה יש מספר סידורי וכדו', חלק מהמספר זה מידות של הבטריה במילימטרים, ניתן לחפש בעלי אקספרס ולהזמין בטריה מתאימה, לא זכור לי כמה זה עלה אבל זה לא יקר. כמדומני שהגיעה לי בטריה עם שני חוטים במקום שלשה אבל מי שיודע להלחים יכול להסתדר עם זה.
בינתיים כפי הידוע לי עבר כבר זמן רב והנגן עדיין עובד.
בהצלחה.
נכתב ע"י נירוש;n4974117:תודה.
אשמח אם תוכל לבדוק אצלך בהסטוריה איזו בטריה זו הייתה. בקלות אפשר לטעות ולהזמין משהו שלא מתאים...
נכתב ע"י נירוש;n4977612:תודה.
אגב, עד כמה שידוע לי אסור היום לשלוח בטריות מסין לישראל. מישהו הצליח להזמין ולקבל? אולי תחת הגדרה אחרת - "צעצועים" או משהו כזה?
נכתב ע"י נירוש;n4977645:עושה רושם שזו גם מתאימה - לא? https://he.aliexpress.com/item/3030...lgo_pvid=1d14f0c6-2726-4e14-9a19-5ac85557ea91
נכתב ע"י gil66422;n4985525:למה אסור?
נכתב ע"י gil66422;n4985527:לכאורה אמור להתאים.
נכתב ע"י נירוש;n5032750:לא מבקשים טובה ממישהו, ואחרי שהוא עושה, אני אביא גם חברים??...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים