אויש, לא היה ברור מספיק?לקח לי כמה שניות טובות להבין את הפאנצ' (מה שבד"כ לא קורה...)
תודה רבה!!גאוני!!!!
כיף לשמוע (לקרוא)!וואו!!!
אתה מתעלה על עצמך בכל פעם מחדש!
תודה רבה!אחד הטובים!!!!
מבחינתי זה המחאה הכי גדולהאויש, לא היה ברור מספיק?
זה בהחלט לא טוב. (למרות שכל פעם שאני מבקש ביקורת מ-GPT על טור, הוא כותב לי לנסות לרמוז לפני את הפאנץ'...)בד"כ מצליחים להבין את הפאנצ' במשפט שלפני האחרון
שמח לשמוע. פשוט חשבתי שהרמז בדברייך היה שהפאנץ' לא יושב מי יודע מה על הטור...עכשיו זה היה לחכות שניה כדי לשמוע את האסימון נופל ולהגיד "חזק!"
תודה רבה!!מבחינתי זה המחאה הכי גדולה
תודה רבה!!איזה פאנץ׳!!!
כאשר קיוויתי...לא דמיינתי לרגע שזה הולך להסתיים כך!!
תודה רבה!!אווו... מפתיע!
למה לא? לזוג שציפה הרבה זמן, זה ממש הגיוני לדעתי.עד כמה זה מציאותי?!![]()
אין עליך שמוליק, תודה. זה מה שרציתי לשמוע"מה? שום סיכוי! שנים שאני מחכה יחד איתך לטפל בתינוק בוכה, להחליף טיטולים, ובסוף את רוצה שאני אסכים לוותר שרק את תעשי הכל?
תודה רבה!!פאנץ' מעולה ומפתיע ממש!!
פנטזיה משובחת!
חחאין עליך שמוליק, תודה. זה מה שרציתי לשמוע
(מכירים את זה: "אמא, תראי איזה ציור מכוער"...., "מה פתאום, הוא כל כך יפה!")
א. כח ההרגל... רואים את השם שלכם חתום על היצירה - מתחילים לצחוק.ציפיתי שזה יותר ירגש מיצחיק
נכון.א. כח ההרגל... רואים את השם שלכם חתום על היצירה - מתחילים לצחוק.
ב. אם נוציא מהכלל זוגות שחיכו זמן רב לילדים - שבמקרה זה זה אכן מרגש מאד, אצל שאר הזוגות - אם התסריט ההזוי היה מתגשם פתאום, האימוג'י הצוחק היה מאבד הכרה מעוצמת ההפתעה...
א. הוא אשר כתבתי...א. כח ההרגל... רואים את השם שלכם חתום על היצירה - מתחילים לצחוק.
יש לי בעיה. 'משום מה' אנשים כאן בדרך כלל לא לוקחים אותי מספיק ברצינות...![]()
התכוונתי שהזוגות שזכו בקלות, יעריכו יותר כשיזכרו באלו שחיכו (שעליהם דיבר הטור כמובן) ואלו שיזכו בקרוב בעז"ה. גדול הקטע עם האימוג'י!ב. אם נוציא מהכלל זוגות שחיכו זמן רב לילדים - שבמקרה זה זה אכן מרגש מאד, אצל שאר הזוגות - אם התסריט ההזוי היה מתגשם פתאום, האימוג'י הצוחק היה מאבד הכרה מעוצמת ההפתעה...
ועוד יותר טוב!נכון.
והייתי מוסיף שלכאורה גם מי שצחק (ומי לא...) - הבין את המסר, במודע או שלא.
אחח... המלכודות של זירו... מי יכול שלא ליפול בהן?לא להאמין שנפלתי במלכודת הזו...
תודה רבה!!זה פשוט טוב!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים