אישה בניק של גבר?נכתב ע"י האזרח הפשוט;2272099:כשיטפלו פה בבעית הגברים שאוחזים בניקיים נשיים ומכשילים, יטפלו גם בבעיה שלך!
נכתב ע"י trew;2272122:אישה בניק של גבר?
וסתם שאלה אשכול כזה היה נפתח אם אשה היתה שולחת לגבר?
ברור שיש פה חוסר טאקט בקטע של שיווק אבל מי החליט שזה שהוא גבר הופך אותו להיות משהו אחר?
נכתב ע"י סולפג' solfege;2272075:קיבלתי לפני תקופה הודעה אישית מאחד הניקים פה בשאלה האם אני מעוניינת בפרסום. במקרה הנושא עלה בשיחה פרטית עם כמה ניקיות חברות שגם הן קיבלו הודעה כזו. אז התעלמתי מההודעה והיום שוב אותו ניק שאל אם אני מעוניינת בפרסום בתשלום. אני לא מבינה עד לאיפה חוצפה של אנשים יכולה להגיע. זה כמו שאני אשלח עכשיו הודעה אישית לחברי הפורומים השונים בהצעה לבוא להקליט אצלי באולפן. זה מוגדר כהטרדה- הרי אם אני צריכה פרסום- יש לי ים של גרפיקאיות בפורום השכן- ומה שנותר לי זה רק לבחור... מה המדיניות בתחום?? אני לא רוצה לפרסם את שם הניק, אבל אם זו בעיה שחוזרת על עצמה- צריכים להכניס אותה לתקנון באתר (או שזה כבר רשום שם) או להבהיר לו אחת ולתמיד שזה לא המקום.
נכתב ע"י pr;2272189:למה אתם לא מדווחים?
איך אפשר לדעת שמישהו הוטרד על ידי מישהו אם מישהו א' לא ידווח?
אפשר לראות בהסטוריית ההודעות הפרטיות איך "היא" נקראת כיום.נכתב ע"י כשרונית;2272195:זה היה לפני תקופה ארוכה (חצי שנה-שנה)
ניסינו לחפש את שם הניק ללא הצלחה
כנראה 'היא' החליפה ניק![]()
נכתב ע"י סולפג' solfege;2272075:קיבלתי לפני תקופה הודעה אישית מאחד הניקים פה בשאלה האם אני מעוניינת בפרסום. במקרה הנושא עלה בשיחה פרטית עם כמה ניקיות חברות שגם הן קיבלו הודעה כזו. אז התעלמתי מההודעה והיום שוב אותו ניק שאל אם אני מעוניינת בפרסום בתשלום. אני לא מבינה עד לאיפה חוצפה של אנשים יכולה להגיע. זה כמו שאני אשלח עכשיו הודעה אישית לחברי הפורומים השונים בהצעה לבוא להקליט אצלי באולפן. זה מוגדר כהטרדה- הרי אם אני צריכה פרסום- יש לי ים של גרפיקאיות בפורום השכן- ומה שנותר לי זה רק לבחור... מה המדיניות בתחום?? אני לא רוצה לפרסם את שם הניק, אבל אם זו בעיה שחוזרת על עצמה- צריכים להכניס אותה לתקנון באתר (או שזה כבר רשום שם) או להבהיר לו אחת ולתמיד שזה לא המקום.
נכתב ע"י trew;2272217:אפשר לראות בהסטוריית ההודעות הפרטיות איך "היא" נקראת כיום.
כנראה היה רשום שהוא הושעהנכתב ע"י כשרונית;2272240:אם אני זוכרת נכון נשאר אותו השם והיה כתוב למטה משהו באנגלית ובחיפוש ברשימת משתמשים אין שם כזה
אבל תמיד אפשר לפתוח עוד![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //