- הוסף לסימניות
מכרת?אשמח לשמוע מחיר , meir5568 שטרודל ג'ימייל
מוכר ב500, מצב מעולה, בקושי היה בשימוש.
מכרת?אשמח לשמוע מחיר , meir5568 שטרודל ג'ימייל
מוכר ב500, מצב מעולה, בקושי היה בשימוש.
כן...מכרת?
אם יהיה מאוד רטוב, הוא ירטיב הרבה את הרצפה, וזה לא כל כך ייאסף על ידי הרולר הפולימרי, מה שישארי את הרצפה לחה יותר...
ניסיתי ajax לבנדר, התוצאה היתה: כמה טיפות (כפשוטו) כלל לא מקציף, יותר מזה מקציף בניקוי בדרגה 2 (ולפעמים כבר ב-1 תלוי בכמות).ajax לא מקציף?
אני מתעניין לקנות כזה, אפשר לשוחח איתךאין הבדל (יש לי את הדגם החדש)
ההבדל הוא בעיצוב (מכסה לרולר שלא יתייבש, חלקים שנשלפים בקלות יותר).
[החברה: בדגם F500 החדש שיפרנו עבורכם מגוון רכיבים יחד עם עיצוב נוח יותר, חיבור ישיר אל נקודת החשמל, עמדת טעינה משודרגת עם מקום לחלקי המכשיר ואף הוספנו עבורכם חומר ניקוי אנטי בקטריאלי בניחוח תפוז רענן].
(כמה ימים אחרי ההשקה הם כתבו 70 דק' עבודה במקום 60 אבל זה נראה קשקוש, כאן באותו עמוד פעם כתוב 60 ופעם 70...)
כך שלא ברור בכלל על מה ולמה המחיר מזנק כל כך אם אין הבדלים משמעותיים.
(בסרטון הוא טוען שהמנוע חזק יותר, אבל החברה לא מציינת כזה דבר)
לי אישית זה מספיק, אם כי חייבים מדי פעם לעשות שטיפה רצינית (יש לי גרניט פורצלן וחייבים לעבור עם מטאטא קשה להוצאת לכלוך דבוק)
ניתן לראות אודותיו כאן (קניתי דרך הקישור הזה ב-2,190 ש"ח)
יש חיסרון שהוא מתקשה עם חריצי הרצפה ומה שקרוב אליהם, אבל לומדים להסתדר עם זה, צריך להעביר את זה בתוך המרצפת ולא על החריצים (זה תלוי כמובן אם יש הפרשים בין המרצפות).
החומר ניקוי שלהם עם ריח לא מרענן במיוחד, צריך למצא תחליף.
הוא דורש סבלנות ועבודה, אבל עדיין עדיף לי משטיפה עם מגב/סמרטוט.
חשוב להדגיש: בשונה משואבים שוטפים, כאן לא מדובר שואב כלל, אין לו כח יניקה כלשהו, פשוט יש רולר פולימרי שלוקח איתו את הלכלוך ובפנים יש מברשת שמורידה את הלכלוך מהרולר הפולימרי.
לכן הוא מאד שקט בניגוד לשואבים שוטפים.
הוא מסתובב 400 סל"ד בעוד בשואבים שוטפים יש יותר מאלף סל"ד.
בשורה התחתונה הוא עושה עבודה טובה מאד, יכול לדחות את שטיפת הרצפה לעיתים רחוקות יותר
אני מעונין למכור.אני מתעניין לקנות כזה, אפשר לשוחח איתך
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
software3160 שטרודל ג'ימייל נקודה קוםאני מתעניין לקנות כזה, אפשר לשוחח איתך
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בחנויות אחרות בעליאקספרס עולה כולל דמי משלוח 1,767 ש"ח ....בינתיים לא זמין לארץ.
אם תוכל לשלוח לי דרכי התקשרות gz303300 גי מייליש להם מבצע כעת
מי שמביא שואב אבק כלשהו, מקבל 500 שח זיכוי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים