הטעות החמורה בהוראת אנגלית היא שמתחילים בהקניית קריאה. השלב הראשון, וההרבה יותר חשוב, הוא חשיפה לשפה, לדיבור, לשמיעה ולהבנה.נכתב ע"י לילי 1;2310647:ביצעתי מדידה והערכה על קורסים מסובסדים כאלה (בירושלים, ילדי חיידר, גילאי 7-12). בדקתי מאות תלמידים ולאורך כ5 שנים.
באופן מובהק, לפני גיל שמונה, התוצאות אינן משיגות את המטרה (רכישת קריאה). חלון ההזדמנויות הטוב הוא בכתות ג-ד-ה. בגילאים מאוחרים יותר, יש מגבלת זמן חמורה כי מסיימים כל כך מאוחר.
אגב, מי שמעוניינת בחוג אנגלית מסובסד מאוד לבנים בגילאי חיידר, כרגע בירושלים בלבד, תשלח לי פרטים באישי ואשמח לקשר למפעילה.
ניוזמן הסביר נפלא!נכתב ע"י GRN;2310545:מוכנה לפרט סיבה?
טוב, כאן נכנסת השאלה הערכית- אם מטרתך שהילד ידע אנגלית ברמה גבוהה כולל דיבור וכתיבה, אם את רוצה חלון לאקדמיה, יתכן ואת צודקת (יש לי המון ידע בתחום, ואני לא בטוחה לגבי התשובה)נכתב ע"י GRN;2310652:הטעות החמורה בהוראת אנגלית היא שמתחילים בהקניית קריאה. השלב הראשון, וההרבה יותר חשוב, הוא חשיפה לשפה, לדיבור, לשמיעה ולהבנה.
נכתב ע"י לילי 1;2310695:טוב, כאן נכנסת השאלה הערכית- אם מטרתך שהילד ידע אנגלית ברמה גבוהה כולל דיבור וכתיבה, אם את רוצה חלון לאקדמיה, יתכן ואת צודקת (יש לי המון ידע בתחום, ואני לא בטוחה לגבי התשובה)
החוגים שאני מדדתי ושעליהם אני ממליצה, מטרתם היא אך ורק אנגלית ככישורי חיים, כמו שתיארו טוב מעלי. המטרה היא שילד ידע קריאה בסיסית ומעט מאוד אוצר מילים.
טעות. יש חיידרים חסידיים שמלמדים אנגלית (ואני לא מגדירה חבד בהגדרה זו)נכתב ע"י start;2310675:אכן
נשמע שחסידים מסתייגים מכך לגמרי, כי לא נתקלתי או שמעתי על בנים בחוג אנגלית כלל! ולא הייתי שולחת גם בחינם.
במחילה, עולמך צר. לא יודעת באיזו עיר אתה גר. התוכנית אותה אני מכירה היטב ופועלת בירושלים כבר מספר שנים פונה בעיקר לקהל הליטאי. משתתפים ילדים מהרבה מאוד חיידרים נחשבים. בפרטי אוכל לתת לך שם של רב ליטאי שמקובל על כולם שאישר פתיחה של החוג בשכונה שלו.נכתב ע"י ניוזמן;2310683:אנחנו ממש לא חסידים וכמי שמכיר טוב טוב את אוכלוסיית החיידר של ילדי אף אחד מבני כיתתם לא היה חושב ע"ז אך כנראה שכל הפורום פה שייך לחיידר אחר..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים