איך הוא מתרומם?כן, יש לנו כזה
מרוצים למדי
הארגז שימושי ביותר. מאפסן את כלי המיטה של המיטות פלוס עוד כמה שמונצעס (אם כי בהשוואה לארגז מצעים של מיטות חדר השינה הקיבולת שלו צנועה משמעותית)
הארגז נמצא תחת המיטה העליונה, מתרומם בקלות (יש ידית אחיזה להרמתו).איך הוא מתרומם?
אני צריכה להחליף מיטת שלישייה נוער שגמרה את חייה- למיטת היירייזר ומתקשה מאד לוותר על מגירת הנעליים.
יש לזה פתרון?
אגב של איזה חברה קנית? כמה זמן יש לכם את זה?
@מסלולוןאיך הוא מתרומם?
אני צריכה להחליף מיטת שלישייה נוער שגמרה את חייה- למיטת היירייזר ומתקשה מאד לוותר על מגירת הנעליים.
יש לזה פתרון?
אגב של איזה חברה קנית? כמה זמן יש לכם את זה?
חשבנו לקנות מיטת היי רייזר של 2 כשהתחתון מתרומם
ובאמצע יש ארגז מצעים.
יש לכם כזה? מרוצים?
הארגז שימושי?
הארגז נמצא תחת המיטה העליונה, מתרומם בקלות (יש ידית אחיזה להרמתו).
אני חושבת שלחברה שבה קנינו (קומפורט) את המיטה יש גם דגם עם ארגז מצעים תחתי תחת המיטה התחתונה והוא נפתח כמגרה. אבל לא זכור לי שישנה מיטת שלישיה פלוס ארגז מצעים.
קנינו לפני מעל שנה.
תכל'ס האם מישהו יודע מה מומלץ יותר קחטן או קומפורט?@מסלולון
לי יש של חברת קחטן.
זוג עם ארגז
הארגז נמצא בין שתי המיטות.
מרוצה ממש.
אם מענין אותך, מעונינת למכור אותו. (זקוקה לשלישיה במקום הזוג...)
המיטה והמזרונים במצב מעולהההה
שלישיה עם ארגז לא נמכר מכיון שגובה המיטה הסופי יוצא גבוה מאד.
שמעתי שקחטן יותר מומלץתכל'ס האם מישהו יודע מה מומלץ יותר קחטן או קומפורט?
אם הם אותו דבר מה זול יותר ואיפה הכי זול לרכישה
כי ???שמעתי שקחטן יותר מומלץ
אנחנו לא מב"ב..ממליצה לך על י.א. רהיטים בני ברק המחירים זולים והשירות מצוין
לי יהיה חסר מאד מגירת נעליים. ולזה מספיק משהו שטוח לגמרי בגובה של נעל.לא נראה לי שכדאי לבנות הרבה על הארגז מצעים של מיטה כזו זה מאוד קטן ומי שהתרגל לגדול יהיה לו קצת קשה עם זה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //