נכתב ע"י nava;238613:נראה לפחות שהוא יורה RPG
כל הצלמים ככה?
איפה ה"תן חיוך"?
מוטי: לא מידי שחור? וחסר לי מאוד קצה הזום.
נכתב ע"י תם;238625:תגיד, זה תמונה שצילמת את אחד הצלמים בבר מצווה של בנך?????![]()
נכתב ע"י moti!a;238632:זה חבר טוב שמצלם איתי כל יום שישי![]()
נכתב ע"י nava;238613:נראה לפחות שהוא יורה RPG
כל הצלמים ככה?
איפה ה"תן חיוך"?
נכתב ע"י תותים;238636:טעית מוטי: "שמצלם אותי".
אהבתי את השחור רק בגלל הפוקוס שבשנייה הראשונה.
אתה מקבל את המטרה לפנים.
ויש לי שאלה לאדון צלם.
בזמן הצילום אתה לוקח בחשבון את המסגרת השחורה?
כשצילמת אז את 2 הילדות וכעת את הצלם, אמרת לעצמך, יאו איזה לכלוך ברקע... טוב אני יעשה מסגרת?
נכתב ע"י shmuel nayovitz;238824:I like the look on his face, seems like he waiting to right moment....
The work is really dependent on anyone preference.
I'm apologize of the English, on this keyboard I don't have Hebrew letters
נכתב ע"י shmuel nayovitz;238824:
I'm apologize of the English, on this keyboard I don't have Hebrew letters
נכתב ע"י shmuel nayovitz;238856:Please don't be angry, it's easier to write in English....
נכתב ע"י KOL;238924:
אם הבעיה שלו היא במקלדת, שהוא לא יכול להתאמץ לגלות איפה האותיות בעברית, אז אני כועס עליו.
אם זה בעיה במחשב שהוא לא יכול לכתוב עברית, נוותר לו.
מוטי, הוא כותב בשביל כולם, לא רק בשבילך.
![]()
נכתב ע"י KOL;238838:?az kotvim beIvrit anglit, OK
and, just to left.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים