נכתב ע"י נתין;n5077127:כל כבודה בת מלך פנימה
נכתב ע"י צליל בגיל;n5077213:תודה פנינה. אבל אני לא מתכוונת לחוגים עם מופע סוף שנה כמו שיש במתנס"ים וכד'
הביטוי שם לא מספק.
שמים פלייבק ובקושי נותנים במה. בעיקר רואים את המצגות והסרטים.
מחפשת כיוון למשחק רציני בהצגות
אפשר גם קצת לכיוון המחול והשירה כי היא חזקה מאד גם בהם אבל בנפשה-הדרמה!
לגבי זה, אכן זו בעיה.תודה פנינה. אבל אני לא מתכוונת לחוגים עם מופע סוף שנה כמו שיש במתנס"ים וכד'
הביטוי שם לא מספק.
שמים פלייבק ובקושי נותנים במה. בעיקר רואים את המצגות והסרטים.
מחפשת כיוון למשחק רציני בהצגות
אפשר גם קצת לכיוון המחול והשירה כי היא חזקה מאד גם בהם אבל בנפשה-הדרמה!
נכתב ע"י צליל בגיל;n5077316:החוגים לא מספקים אותה. נקודה.
היא רוצה הצגה אמיתית.
וגם אני.
נכתב ע"י צליל בגיל;n5077316:החוגים לא מספקים אותה. נקודה.
היא רוצה הצגה אמיתית.
וגם אני.
נכתב ע"י progitm;n5077337:תזהרי לא להדביק את החלומות שלך לרצונות שלה...
אפילו עם האופי שלה מוביל לזה - כלומר יש לה את הנתונים הנדרשים
תראי מה טוב לה באמת, ולמה באמת היא זקוקה...
אולי זה כן מספק אותה....
בסוף היא זו שתצטרך להתמודד עם הזרקורים והנלווה לזה
ואת אולי רק תתמודדי עם המחמאות....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים