- הוסף לסימניות
רבות ייסרוני רעיוני ורבו התחבטויותי אם לפתוח אשכול זה, או שמא להשאיר שיהרהר בכך לבד כל מי שקצת מצליח להביט סביב.
כי לא רציתי ולא חפצתי שיהפוך העניין ח"ו למחלוקת, ריב או מדון. ומנגד אולי חסר רק הדחף הזה בכדי לשנות את פני התמונה כולה.
ועל כן החלטתי לכתוב את אשר על ליבי והיה אם אזכה לשנות המפה ולו במעט והיה זה שכרי.
כאן. בפורום זה. באחד האשכולות הסמוכים שוכן אשכול תפילה.
אשכול תפילה על אחד ממאורי הדור-אחד מענקי עולם. ולמי שיש ספק בכך מוזמן לשאול את רבותיו מה אומרים הם על גדול בישראל זה.
אבל האשכול הזה, שלא כמו חבריו לא זוכה ליחס הראוי לו.
לצערינו הרב וכאבינו הגדול שיכלנו בתקופה האחרונה לא מעט גדולי ישראל. ולהבדיל בין החיים לחיים האשכולות שנפתחו לרפואתם היו מלאי תפילה.
האשכול הנוכחי נמצא כאן באתר כבר שבועיים ימים והוא מכיל סה"כ פחות מ-40 מתפללים.
וכאן שאלת השאלות: למה זה כך???
מפורשות ידוע לי על אנשים שנמנעו מלקחת פרקים כאן כדי שלא יראו אותם כמזדהים מבחינה פוליטית. לאן הגענו?????
גדול בישראל!
פוסק הלכה!
ספר תורה שרוי בצער ואנשים מתעסקים בהבלים? מתנים את תפילתם רק לרב שמצביע כמוהם בבחירות? לאן הגענו?
וכמו שכתב כאן אחד הניקים שגדול בישראל שנמצא עימנו הוא הגנה עבורינו.
אך מי שמונע עצמו ח"ו מלהתפלל עבורו האיך זכות הצדיק תגן בעדו?
ואין הדברים באים ח"ו לעורר מחלוקת או קטרוג ח"ו אלא לעורר כל אדם לחשוב באמת מה חובתו בעולמו והאם ברגע של עת צרה היא ליעקב לא הגיע הזמן, העת והמקום להתאחד כולם יחד בתפילה לישועה של עמ"י בכלל ובפרט- אמן ואמן!
ולוואי ולא תצא תקלה תחת ידינו אלא תועלת ותפילה והסרת המסכים. אכ"יר.
בברכת איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק!
עבדכם הנאמן,
BomDigi
.
~~~~~~~~~~~
כגילוי נאות אומר,
שאם תדפדפו בין דפי האשכול ההוא לא תראו את שם הניק שלי ביניהם כי נמנע אני מלכתוב. אך בהחלט השתתפתי דרך מכרים אחרים שלקחו עליהם מספר גדול של פרקי תהילים בכדי שאוכל להתחלק עימהם בתפילת הרבים. ובמקביל הרבינו בתפילה וסיימנו כמה פעמים את כל ספר התהילים לרפואתו השלמה.
כי לא רציתי ולא חפצתי שיהפוך העניין ח"ו למחלוקת, ריב או מדון. ומנגד אולי חסר רק הדחף הזה בכדי לשנות את פני התמונה כולה.
ועל כן החלטתי לכתוב את אשר על ליבי והיה אם אזכה לשנות המפה ולו במעט והיה זה שכרי.
כאן. בפורום זה. באחד האשכולות הסמוכים שוכן אשכול תפילה.
אשכול תפילה על אחד ממאורי הדור-אחד מענקי עולם. ולמי שיש ספק בכך מוזמן לשאול את רבותיו מה אומרים הם על גדול בישראל זה.
אבל האשכול הזה, שלא כמו חבריו לא זוכה ליחס הראוי לו.
לצערינו הרב וכאבינו הגדול שיכלנו בתקופה האחרונה לא מעט גדולי ישראל. ולהבדיל בין החיים לחיים האשכולות שנפתחו לרפואתם היו מלאי תפילה.
האשכול הנוכחי נמצא כאן באתר כבר שבועיים ימים והוא מכיל סה"כ פחות מ-40 מתפללים.
וכאן שאלת השאלות: למה זה כך???
מפורשות ידוע לי על אנשים שנמנעו מלקחת פרקים כאן כדי שלא יראו אותם כמזדהים מבחינה פוליטית. לאן הגענו?????
גדול בישראל!
פוסק הלכה!
ספר תורה שרוי בצער ואנשים מתעסקים בהבלים? מתנים את תפילתם רק לרב שמצביע כמוהם בבחירות? לאן הגענו?
וכמו שכתב כאן אחד הניקים שגדול בישראל שנמצא עימנו הוא הגנה עבורינו.
אך מי שמונע עצמו ח"ו מלהתפלל עבורו האיך זכות הצדיק תגן בעדו?
ואין הדברים באים ח"ו לעורר מחלוקת או קטרוג ח"ו אלא לעורר כל אדם לחשוב באמת מה חובתו בעולמו והאם ברגע של עת צרה היא ליעקב לא הגיע הזמן, העת והמקום להתאחד כולם יחד בתפילה לישועה של עמ"י בכלל ובפרט- אמן ואמן!
ולוואי ולא תצא תקלה תחת ידינו אלא תועלת ותפילה והסרת המסכים. אכ"יר.
בברכת איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק!
עבדכם הנאמן,
BomDigi
.
~~~~~~~~~~~
כגילוי נאות אומר,
שאם תדפדפו בין דפי האשכול ההוא לא תראו את שם הניק שלי ביניהם כי נמנע אני מלכתוב. אך בהחלט השתתפתי דרך מכרים אחרים שלקחו עליהם מספר גדול של פרקי תהילים בכדי שאוכל להתחלק עימהם בתפילת הרבים. ובמקביל הרבינו בתפילה וסיימנו כמה פעמים את כל ספר התהילים לרפואתו השלמה.
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //