יוסף מהצפון
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח אם אתם יודעים על חברה כלשהו שנותנת הלוואות בסכומים גדולים לדירוג אשראי נמוך, אפי' בריביות גבוהות. יש לו משכנתא רק על 50% מערך הדירה.
תודה רבה
תודה רבה
טריא, טופ מימון.אשמח אם אתם יודעים על חברה כלשהו שנותנת הלוואות בסכומים גדולים לדירוג אשראי נמוך, אפי' בריביות גבוהות. יש לו משכנתא רק על 50% מערך הדירה.
תודה רבה
לגמרי צודק. בטח אם יכניסו ערב.. אבל גם בלי ערב מקצוען כמו משכנטוב עם הקשרים שלו יש מצב שיצליחטריא, טופ מימון.
אבל צריך לבדוק היטב שאין אפשרות גם בבנקים מהקצה בענין הזה.
אפשר לשלוח לי דו"ח באישי ואחווה ברורה יותר בלי נדר.
צריך לדעת מה לעשות עם המקרה נכון.אשמח אם אתם יודעים על חברה כלשהו שנותנת הלוואות בסכומים גדולים לדירוג אשראי נמוך, אפי' בריביות גבוהות. יש לו משכנתא רק על 50% מערך הדירה.
תודה רבה
הכיוון לדעתי צריך להיות ירושלים דרגה שניה עם ערב לשיפוצים.צריך לדעת מה לעשות עם המקרה נכון.
1. בבנקים זה יצטרך להיות בקומבינה מיוחדת בגלל הסיטואציה המורכבת - ו50% מימון שיש ממושכן, שכבר לא מאפשרים הלוואת כל מטרה.
2. הלוואה מסחרית בבנק בדירוג נמוך, לא עובר בדר"כ. אלא במקרים מיוחדים/הגשה באופן מקצועי ונכון.
3. טופ מימון לא נותנים דרגה שניה, ומבחן ההכנסות שלהם קשוח.
4. לטריא - יש בעיית נזילות קשה וחמורה כעת.. יש לי מספר תיקים שממתינים לשחרור כספים.
קיצע'ר, צריך לחשוב על פתרון מקצועי.
אגב, באיזה בנק המשכנתא?
ייתכן.הכיוון לדעתי צריך להיות ירושלים דרגה שניה עם ערב לשיפוצים.
אשריך. זה להציל בן אדם מתעסקת חיו .. .אבל לדעתי א ב של דבר זה כלכלת משפחה להמשך הצלת חייב - חיותודה רבה לכל המשיבים,
יש לו דירוג מאוד נמוך בגלל אכמי"ם כולל חזרות של המשכנתא,
המשכנתא שלו בבנק מזרחי טפחות, והוא צריך את הכסף לצורך תשלום אחרון לקבלן,
מזרחי אישר לו רק עם ערב, ואין לו ערב,
והקבלן מאיים על ביטול עסקה (זה דירה של מחיר למשתכן)
אני נותן לו את הפרטים של משכנתטוב והון בבית,
והלוואי שנוכל לעזור לו.
מצטרף לכל מילה!אשריך. זה להציל בן אדם מתעסקת חיו .. .אבל לדעתי א ב של דבר זה כלכלת משפחה להמשך הצלת חייב - חיו
אז זה הענין????4. לטריא - יש בעיית נזילות קשה וחמורה כעת.. יש לי מספר תיקים שממתינים לשחרור כספים.
קיצע'ר, צריך לחשוב על פתרון מקצועי.
זו הייתה כוונתי בביטוי בנקים מהקצה.הכיוון לדעתי צריך להיות ירושלים דרגה שניה עם ערב לשיפוצים.
אכן, אני למרות שלקחתי השתלמויות מקצועיות בתחום ולענ"ד יש לי מה לתרום, מסיבות מסוימות לא עוסק בכלכלת משפחה, בכל מקרה אחרי שיטפל בבעיה המקומית לסידור העסקה, שילך דחוף לכלכלת משפחה.אשריך. זה להציל בן אדם מתעסקת חיו .. .אבל לדעתי א ב של דבר זה כלכלת משפחה להמשך הצלת חייב - חיו
דרך אגב, משמעותי מאד הנתון הזה.(זה דירה של מחיר למשתכן)
זה נכון מאד!דרך אגב, משמעותי מאד הנתון הזה.
כל החוץ בנקאי לא אוהב מחיר למשתכן בגלל הסיכון של הקנס במקרה של מימוש ח"ו, לבנקים יש הסדר מול המדינה בענין הזה.
למיטב ידיעתי כולם חוץ מוויצ'ק לא פוסלים על הסף מחיר למשתכן, אבל ממררים את החיים עד שהדעת יוצאת.זה נכון מאד!
עדיין במקרים מסויימים ניתן לחלץ מטריא / קרדיטו גם במחיר למשתכן.
טריא - דרגה ראשומה כמדומני, וקרדיטו גם שניה, וכסף אחרון.
אני יודע לא ככה!למיטב ידיעתי כולם חוץ מוויצ'ק לא פוסלים על הסף מחיר למשתכן, אבל ממררים את החיים עד שהדעת יוצאת.
אחפש חומרים ואשלח לך בלי נדראני יודע לא ככה!
רק בקרדיטו וטריא נותנים.
וזה לא עניין של לפסול על הסך, זה נהלי חברה ברורים ומוכרים.
ייתכן והם משתנים מידי פעם, לפי החלטות הנהלה, אבל לעת עתה לא ידוע לי אחרת.
אדרבה, אשמח לשמוע שיש חברו נוספות שמוכנות לתת.
יאללה,אחפש חומרים ואשלח לך בלי נדר
rhon.co.il
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים