הגדרת לוח סילוקין גרייס, היא דחיית תשלום, וממילא גרייס מלא דחיית כל התשלום כולל הריבית, גרייס חלקי דחיית הקרן ותשלום הריבית בלבד, ב2 המקרים בסוף תקופת הגרייס ההלוואה מתחילה להפרע בעזרת לוח סילוקין רגיל כמו שפיצר וכדו'.אני ירחיב מעט,
בגרייס רגיל מחשבים לפי יחס החזר של 33% לפי התשלום החודשי שזה רק הריבית,
(להבדיל מגרייס לא בלון שמחשבים לפי התשלום הראשון המלא),
אך שאלתי היא לגבי גרייס מלא שלא משלמים בתקופת הגרייס כלום אלא הריבית וריבית דריבית משולמת בסוף בב''א,
האם לא צריך ברעיון להציג הכנסות, כיוון שאין כלל תשלום חודשי?
או שיש איזה תחשיב לפי משהו מסוים, כמו לפי גרייס חלקי.
יקבל בכפוף לשאר הבדיקות, גישור לא נחשב ליחס החזר.תודה על המענה המפורט!
אני באמת כתבתי בכותרת בלון גרייס מלא,
אני שואל בשביל לקוח שרוצה גישור על 2,400,000 ש''ח עד שימכור את הנכס,
וההכנסות שלו הם באזור ה - 10,000 ש''ח.
השאלה שלי זה בעצם האם הבנק יתן לו הלוואה או שיצטרך להביא ערב?
למה בלון. ??אנחנו לפני הלוואת בלון.
מה צריך לקחת בחשבון אני ממש בורה בעניין ,
משנה באיזה בנק?
מאשרים בקלות? כמה זמן ?
עד איזה סכום הפרש בין מחיר הדירה שיש לנו למכור לבין הסכום שנלקח בהלוואה?
גישור למשפרי דיור?אנחנו לפני הלוואת בלון.
מה צריך לקחת בחשבון אני ממש בורה בעניין ,
משנה באיזה בנק?
מאשרים בקלות? כמה זמן ?
עד איזה סכום הפרש בין מחיר הדירה שיש לנו למכור לבין הסכום שנלקח בהלוואה?
אם הבנתי נכון את המקרה, אכן כך.תודה על ההסבר.
כמה בערך ריבית יש.
אני ממש מופתעת ! הכי הרבה זה 50% מערך הנגס ?
אם כבר יש משכנתא בערך על 20% מהנכס, זה אומר שאפשר לקחת בלון רק עד 30%?אם הבנתי נכון את המקרה, אכן כך.
כן,אם כבר יש משכנתא בערך על 20% מהנכס, זה אומר שאפשר לקחת בלון רק עד 30%?
אמתאם כבר יש משכנתא בערך על 20% מהנכס, זה אומר שאפשר לקחת בלון רק עד 30%?
זה רק על הישן! אפשר לקחת בנוסף 70% על החדש כשיקנו,אני ממש מופתעת ! הכי הרבה זה 50% מערך הנכס ?
מאד מאד לא מומלץ לפדות את קרן ההשתלמות!קופצת על האשכול..
יש לי קרן השתלמןת ע"ס 30,000 שח שצריכה להפתח בעוד כשנה וחצי,
אנחנו רוצים לקחת הלוואת בלון לצורך תשלום מדד תשומות בנייה שתפח...
מה התהליך? כמה ריבית משלמים בערך?
ברוב המקרים, זה כבר לא יהיה ניתן - ובטח לא משתלם.יש גם כל מיני אפשרויות לגרור את הבלון לנכס החדש,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים