נכתב ע"י שושית;468486:
שלום לכולם!
מכיון שמבצע פונטביט עומד להסתיים, ביררתי טלפונית מול פונטביט, וכדאי לציין שהמבצע באמת זול מאד יחסית למחיר הפונטים של פונטביט. והוא כולל 2 דברים שלא רשום כאן (בכ"א לא ראיתי).
1. אפשרות בחירה גם בקולקציה החדשה של 2011 (הבנתי שם שיש שם הפתעות!)
2. כל רוכש מקבל אפשרות שדרוג לפונטים קיימים לניקוד בסיסי באופן טייפ.
ולפי מה שביררתי למרות שמחירי פונטביט יקרים מפונטייפ ומסטרפונט, אך עדיין הפונטים של פונטביט הם הפונטים של פונטביט... (ומבלי לגרוע בפונטים של פונטייפ שהם מיוחדים בעיקר למעמדים הזקוקים לפונקציות של אופן טייפ וכו'). בפונטביט יש מבחר גדול יותר של פונטים המתאימים לעולם הפרסום.
ת'כלס, אני נרשמתי למבצע, וראיתי צורך לעדכן אתכם בקשר לאפשרות שדרוג ובחירה מקטלוג 2011
שושות, קודם תדותי על העידכון החשוב בקשר לרפשרות בחירה מתוך קטלוג 2011, זה דבר שמעולם לא אופשר בעבר.
אני לקוח של פונטייפ (גם של פונטביט וגם של מסטרפונט), וכמעט אין לי שימוש בניקוד ורוב השימוש שלי הוא למיתוג ופרסום עלונים ברושורים וכו'.
אבל יש כמה נקודות שהעלית שאני לגמרי לא מסכים איתם.
א. עצם ההשואה הפרטית שלך בין פונטביט ומסטרפונט ופונטייפ באשכול שבא ליחצן את פונטביט זה לא לעניין.
ב. הקביעה שלך שהפונטים של פונטייפ מיועדים בעיקר לעימוד.
פונטייפ שילבו ניקוד מדוייק בכל הגופנים שלהם כשרות לציבור, שירות שמועילה אמנם בעיקר למעמדים. אבל מכאן ולומר שפונטייפ הם חברה רק למעמדים, נשמע לי רחוק מהמציאות
בהתחלה חששתי לרכוש מפונטייפ, אולי הם לא מקצועיים, אולי הפונטים שלהם לא טובים כשל פונטביט??? וחוץ מזה פונטייפ לא ה"טרנד" בימינו. אבל אמרתי לעצמי כמה דברים.
א. אני אמנם מאוד אוהב את הטיפוגרפיה של פונטביט, אבל זהו זה??? רק פונטביט ושוב פונטביט ושוב פונטביט??? לקחתי יוזמה ולקחתי את הצ'אנס ורכשתי מפונטייפ. כדי לגוון ולראות האם יש עוד אפיקים מוצלחים לרכישה של פונטים.
כעת אני מוצא את עצמי משתמש בגופנים של פונטייפ יותר ויותר
בלי ניקוד. לפרסום ומיתוג ולכל שאר הצרכים שלי. יש משהו בפונטים שלו שפשוט מעניקים סדר מופתי בקומפוזיציה של העבודה, קשה לי להגדיר מה יש בפונטים שלו שעושים את זה, אבל בטקסט ובכותרות מתקבלת תחושה שונה מאלו של פונטביט. הפונטים של פונטביט יפים מאוד. נדב עזרא הוא טיפוגרף ברמות על, אבל יש משהו מאוד מיוחד בפונטים של פונטייפ שככל שעובר הזמן אני כבר לא מסוגל להפסיק להשתמש בהם.
ואני מדבר כמעצב ולא מעמד.
הבעיות של פונטייפ
א. אין מספיק מבחר
ב. עדיין לא נראים בחוץ
אבל הפונטים של פונטייפ ברובם הם פונטים טובים יציבים ומקצועיים בכל קנה מידה ולענ"ד הם עומדים בשורה אחת עם הפונטים של פונטביט .
מעבר לזאת, פונטייפ "קנו" אותי ברמת השירות והאדיבות והרצון לעזור, דבר שאני לא כ"כ רגיל אליו בארץ (אליהו פריד הוא אמריקאי, ונותן שירות מעל ומעבר)
מי שעדיין נמצא בשלבי השיקולים, אני מציע לכם קחו כמוני את צ'אנס, ריכשו את חבילת ה-40 הקטנה ב600 ש"ח, תנסו אותם ותהנו. להפסיד כאן לא שייך, ותוכלו רק להרוויח.
גילוי נאות. מה שיחצנתי כאן את פונטייפ לא בא מיוזמתם, אלא כלקוח מאוד מרוצה וכאחד שקיבל מהם יותר משירות, אלא אף התענייניות איך הם יכולים לעזור לי, הרגשתי מחוייבות
להפריך כמה דעות מוטעות שהתקבלו ביחס לפונטייפ ממה שאני מכיר אותם באופן אישי.
(אני בטוח שקיימים עוד לקוחות פונטייפ כאן שיכולים לאשש את מה שאני אומר)
כעת מה שנוגע לפונטביט: פונטביט הם הטרנד, לקוחות לא קונים מפונטביט רק פונטים שהם מצאו חן בעיניהם, פונטביט הם הטרנד, גם פונטים שלא עוצבו עדיין ולא באו לעולם אתם מרגישים שאתם תצטרכו גם אם הם לא ימצא כ"כ חן בעינכם, וזאת בגלל שברגע והם יצאו לאור עם הפונטים, תוך 3 חודשים מיום הוצאתם לאור הם יראו בכל המדיה בכל הארץ ואם לא תרכשו אתם תרגישו את עצמכם ב"אאוט" מחוץ לעניינים.
כמו כן, הפונטים של פונביט הם פונטים סופר מקצועיים ויש להם המון מבחר, ורכישה אצלם מומלצת למי שיש לו תקציב.
לסיכום:
רכישה אצל פונטביט הוא עסק משתלם בהחלט.
רכישה אצל פונטייפ הוא עסק משתלם בהחלט.
הבעת דעות לא נכונות ומטעות בפורום ובריש גלי, על זה התקוממתי.