נכתב ע"י morit;310314:מדהים ממש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאוד אהבתי את הסגנון שכאמור קצת מזכיר אמנים ישנים יותר אבל ביחד עם זה סגנון מיוחד וייחודי. אהבתי שהגוף של הכנר מזכיר בצורתו את הכינור עצמו, הרקע יפה, בקיצור הכל מדהים ומיוחד כ"כ.
יש רק משהו אחד שאולי כדאי לשים לב, היד שמחזיקה את המקל, בגלל שהיא צמודה לגוף נוצר גוש שחור כזה וזה מושך את העין לשם...(מקוה שהצלחתי להסביר) בכל אופן יפה ומקסים!
נכתב ע"י רותם;310344:ב"ה
תשמע...מאוד מאוד איכותי
יצירה שעשויה היטב
אז ככה-
1.צביעת המעיל מעבירה את התחושה של סוג הבד יישר כח
2.הפוזה זורמת
3.הצייר "הכטקוף " היה אומר שצייר אמיתי מתבטא באופן ציורי כפות ידיים (כל מילה מיותרת)
הדיכדוך שלו עשוי טוב מאוד אך משהו במלנכוליות שלו קצת מעציבה (אבל זו דעתי האישית .....)
היה מתאים לרקע פחות "רעש" של צבעים ,משהו טהור ונקי ,לבן היה מושלם.
הלבן היה מוציא את הדמות החוצה.
חפטים מוזהבים בשרוולים היו מוסיפים המון.
כמו כן וודאי כבודו ראה שצריך להוסיף צל באיזור השיפוע הפנימי ,מקום ברגיי הכיוון של הכינור.
בכל אופן הציור מעולה ,
יישר כח
.
נכתב ע"י רותם;310356:ב"ה
אין בעיה ידידי נכתוב ...(אם כבר שנינו ערים בשעה כזו... (?!)
ראיתי את החפתים.
כנראה התבלבלתי ,כונתי הייתה לכפתורים זהובים על דש השרוול של החליפה
לגבי הצל -
יש את גוף הכינור ,נמשיך ישר לכיוון הצוואר (מקום הסריגים ( לפחות בגיטרה זה כך))
ומשם נתקדם לאיזור הברגים ,איזור הברגים נראה כמעין מגלשה ,שם באיזור הכי נמוך ,היכן
שהעץ מתחיל לעלות כלפיי מעלה (בעגוליות שכזו...) איזור זה כביכול מוסתר.
שם צריכה לבוא הצללה ,כמו שציינתי - האיזור כמעין מוסתר.
מה שיוצר, אגב, סוג של "פייד אאוט " לאיזור זה של הציור.
דבר שגורם להבחין בחלקו הסופי של הכינור רק לאחר כמה זמן ,מה שקרה לי בכל אופן.
נכתב ע"י Shia;310380:נהדר ומדהים!
אמנות אמיתית.
אני מתעסק עם אמנות על בסיס יום-יומי, ואני חייב לומר שהציור הזה הוא נפלא!
הכישרון מדהים והציור מספר סיפור יפהיפה.
אני רוצה גם לומר לכל המגיבים בנוסח: "הרקע היה צריך להיות כך" "והשרוול אחרת"
אלו תגובות שמתאימות לפורום עיצוב גרפי. שם יש נכון ולא נכון. אפשר להעיר הערות כאלה גם לצייר מתחיל שמתקשה בטכניקה שלו או שניכרת בעיה ביכולת שלו לבצע נכון פרטים מסויימים בעבודתו.
במקרה הזה, ברור שאין קשיים טכניים ולא חוסר יכולת. מדובר באמן שבחר להביע משהו בצורה מסויימת. אם הייתי אני האמן, הייתי מביע משהו אחר, אבל זו היצירה שלו.
אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון...
חגשמח לכולם!
נכתב ע"י moti!a;310363:תודה בכל אופן על ההערה , יש לך כשרון מדהים לציור ורישום
לאן נעלנו הציורים הישנים יותר שלך ??
זה קרה גם לי בפורום צילום
מוטי![]()
נכתב ע"י רותם;310387:לאן נעלמו הציורים שלי...?
תשמע לא נעים לי לומר ,אבל, יש ביני לבין הדמויות שלי קצרים...
הם פשוט יוצאים מהדף ובורחים...ניסיתי לניילן אותם ו...עזוב אל תשאל..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //