לא מפחיד אותיקחי מלחם משקפי מגן ודיסק צבע למתכת ומסכה , תפשילי שוורולים תאוורי את החלל תחתכי בדיסק (זהירות מהגיצים)את החלקים הלא רלוונטים ,תלחימי את המוטות הרלוונטיים , תוספי מוטות לחיזוק לפי הצורך והרי לך מיטה DIY
בהצלחה !
ובמקום לומר לך אל יאוש אני מעדיפה לומר לך להתיאש מראשולקחת את המיטה למסגר
אבל מה עם בטיחות?לא מפחיד אותי
ואני בכיוון לעשות את זה
צריכה רק להשיג חלקים
וכדי שתביני עד כמה אני קרובה
אספר לך שלבד סגרנו מרפסת בבניה קלה
כולל גג
וכולל העברת הסורג הנפתח
אז מיטה זה קטן עלי
רק שרציתי פיתרון יותר יצירתי
כי קשה להשיג את החלקים שאני רוצה
ממליץ לבנות 'בית-חולים' מתחת לגשר....קחי מלחם משקפי מגן ודיסק צבע למתכת ומסכה , תפשילי שוורולים תאוורי את החלל תחתכי בדיסק (זהירות מהגיצים)את החלקים הלא רלוונטים ,תלחימי את המוטות הרלוונטיים , תוספי מוטות לחיזוק לפי הצורך והרי לך מיטה DIY
בהצלחה !
ובמקום לומר לך אל יאוש אני מעדיפה לומר לך להתיאש מראשולקחת את המיטה למסגר
לא הבנתאבל מה עם בטיחות?
אני גם עושה הרבה דברים בבית לבד( חיפתי מטבח בקמיקה חדשה, קרניזים ולדים עם תקרת גבס מונמכת וכו')
אבל מרפסת ומיטה? זה מצריך גם ידע לא?
אנחנו כדי להוציא מרפסת לקחנו מהנדס לתכנון (זה עדיין בתכנון ולא מומש לבנתיים) לא חשבתי בחיים לנסות לבד....
סליחה, לא קלטתי.לא הבנת
לא בניתי את המרפסת
היתה לי מרפסת פתוחה
וסגרתי אותה
ולא ציינתי שלבעלי יש רקע של מסגרות
מאבא שלו
המרפסת קורסת על הכביש.. המיטה נופלת על מי ששוכב תחתיו....סליחה, לא קלטתי.
משנה לגמרי את התמונה...
כל הכבוד! ואני ממש אוהבת לנסות דברים לבד שלא תביני.
ואם הצלחת מרפסת מה הסתבכת במיטה?
המרפסת קורסת עם המיטה ועם מי שעליה...המרפסת קורסת על הכביש.. המיטה נופלת על מי ששוכב תחתיו....
המרפסת קורסת על הכביש.. המיטה נופלת על מי ששוכב תחתיו....
אם המרפסת קורסתהמרפסת קורסת עם המיטה ועם מי שעליה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים