נכתב ע"י תמנתי;840773:אני עכשיו עברתי לבלוהוסט. יש לי שם נפח בלתי מוגבל.
נכתב ע"י תמנתי;840945:הנה הפרטים:
http://www.bluehost.com/tell_me_more.html
כל זה בעלות של 4.95$ לחודש אם בוחרים לשלוש שנים
נכתב ע"י תמנתי;840773:אני עכשיו עברתי לבלוהוסט. יש לי שם נפח בלתי מוגבל.
נכתב ע"י מיכל123;841019:משהו כאן לא מובן לי.
הבאתי לכם אתר אחסון, שירות ותמיכה מעולים, 10 ש"ח לחודש, שרתים נמצאים בארץ, מהירים וכו'.
איזה סיבה יש למישהו להעלות לאחסון שנמצא באירופה ולשלם על זה מחיר יותר גבוה, בלי תמיכה בעברית ?
אתר האחסון הוא: http://www.linux-hosting.co.il/
נכתב ע"י Shia;840969:אם בצרכנות נבונה עסקינן, כדאי לזכור שמשלמים על שלוש שנים בבת אחת - ז"א כ700 שח... תקקני אותי אם אני טועה
אגב אני ממליץ על site5
נכתב ע"י mat;841034:1.99 אירו זה 9.873385 שקל. (יכול להיות שזה בלי מע"מ, לא בדקתי)
זה פאונד זה לא אירו אז תסתכלו פה . https://www.ovh.ie/web-hosting/.
נכתב ע"י s976;841769:אני גם משתמש בשירותי site5 ומאוד נהנה מהשירות. לדעתי, אין זה נכון להסתכל רק על המספרים (כמו, נפח, מספר תיבות הדואר, מחיר) - כשפתאום יש לך בעיות, אז אתה מבין, שאם אין לך שירות טוב - שום דבר לא שוה. יש חברות שמשתדלים לעזור לך מעל ומעבר, כמו site5 או אחסון-לינוקס, ויש כאלה שמפנים לך את הגב (כמו גו דדי).
המעלה של site5, שיש להם תמיכה של צ'אט און-ליין, וכן דרך מייל, כאשר אתה מקבל מענה תוך זמן קצר מאוד. אני חושב שיש עוד הרבה כמוני שמסתדרים עם אנגלית בכתב הרבה יותר טוב מאשר בעל פה דרך הטלפון.
אכן, השאלה אם מחפשים גם כאבי ראש.נכתב ע"י mat;841918:זה תלוי כל אחד מה הוא צריך.
יש כאלה שצריכים תמיכה ויש כאלה שלא צריכים. יש כאלה שצריכים הרבה גיגה ויש כאלה שלא וכו'.
ולכן כל אחד צריך לשקול את צרכיו. ולהחליט בהתאם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים