נכתב ע"י אפרתה;1269287:לדעתי מהנסיון שלי בשימוש ביתי-
אם תקני פטישון- לא תהיה לו מבריגה וחבל, כי זה בד"כ משהו מאוד נצרך,
לעומת זאת אם תקני מבריגה שגם הקדיחה שלה חזקה, אז זה יהיה שימושי למרבית השימושים הביתיים, ולמקרים שצריך קדיחות רציניות מקסימום תקחו פטישון מגמ"ח, בכל מצב אני מבינה שלסוכה למשל אין מה לעשות עם פטישון, אני צודקת, גולן?
נכתב ע"י grafix;1269294:התבלבלתי לגמרי!!!
הסתובבתי עכשיו בחנויות ומברגת איפקט אומרים לי שלא מתאימה לקידוחים, והמקדחה שגולן המליץ עולה אצלנו בחנויות 1400 ש"ח, וגם החזקתי אותה ביד והיא נורא כבדה, וחוצמיזה אמרו לי בחנויות שלשימוש ביתי היא די מיותרת, השאלה מה כן?
נכתב ע"י grafix;1269524:המליצו לי היום בחנות על מקדה של דוולט, 800 וואט, ואני בכלל לא הסתכלתי על זה, כי חשבתי שהחברה לא מוכרת, רק עכשיו אני רואה שבתחילת האשכול כן הזכרת אותם, מחר אברר שוב בחנות.
נכתב ע"י מאןדהו;1269603:כאחד שמתעסק הרבה בדברים אלו, (יש לי מברגה אימפקט 10.8 ליתיום של בוש, ופטישון עם פוטר מתחלף של בוש, ודיסק, ועוד...)
נראה לי שמי שאין לו לא מקדחה ולא מברגה ודאי יהיה לו יותר שימושי מברגה אימפקט ליתיום 10.8 (כחול) מאשר פטישון, למרות שיש בזה מה שאין בזה.
עם המברגה אני עושה כמעט הכל, כולל קידוח בקירות, בקלי קלות, לבנים, בלוקים, ואפילוי ציפוי הבנין מבחוץ, (לא בטון). הבטריה מחזיקה יחסית זמן רב, (תלוי במאמץ) ועם הפטישון לעבודות גדולות פעם ב...
המחיר של זה 800 ש''ח בחנות נורמלית.
נכתב ע"י מוצלח;1270615:סליחה על התערבות
מה אתם {גולן} ממליצים לי
יש לי כבר מקדחה
רק אני משתמש בה הרבה, וקשה להבריג אתה,
אני רוצה מברגה טובה שתוכל לקדוח גם קדיחות קלות במחיר 300-600 ₪
נכתב ע"י GolanArt;1270655:מה זה קדיחות קלות?
נכתב ע"י GolanArt;1271706:בעץ ובפח אפשר לקדוח עם מקיטה אימפאקט 10.8V בכיף.
יש לי שתיים כאלו (ועוד אחת שגנבו לי) ואני מתעלל בהם!
אפשר להשיג אותן בסביביות 700-800 ש"ח עם שתי סוללות.
(צריכים פוטר מיוחד לזה - ומומלץ מאד סט מקדחים מקצועי באמת!)
נכתב ע"י מוצלח;1272739:סליחה על הבורות, מה זה פוטר, בשפה הפשוטה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים