נכתב ע"י יוחנן ק;1708410:כולם פה ממליצים על עגלות יקרות,
אני השתמשתי ל 5 ילדים בעגלה של ד"ר בייבי 4 מצבים, שכיבה 170 מעלות (השתמשתי מגיל 0)
נוסעת חלק, מתקפלת בקלות ביד אחת, סל גדול, והעיקר - סוחבת הרבה... (תמיד היה לי גם את הילד הגדול יותר שישב על המגש העליון...) והמחיר - בלי השוואה לעגלות המותג היוקרתיות!
נכתב ע"י פשוט;1708471:לי יש GRACO
משתמשת איתה מגיל 0 עד...
מתהפכת ל2 כיוונים, בעלת כמה מצבי שכיבה וישיבה.
עלתה לי לפני שנה 1500 שח בחסדי שמואל
נכתב ע"י גשר המיתרים;1708440:TAYTAY
נכתב ע"י tzivi;1708616:אני קניתי עכשיו מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו גגון וברזלים אחוריים צבעוניים , לי יש צהוב
עגלה נוחה, קטנה קומפקטית וטובה לגיל תינוק
מאד מרוצה
מצטרפתנכתב ע"י MV25;1708560:מצטרפת להמלצה מנסיון של חצי שנה-בלי האמבטיה
http://www.babystav.co.il/עגלת-ביבה-טאי-טאי
קלה במיוחד ושכיבה מלאה
עלה לי 1100
נכתב ע"י bracha;1708513:המליצו לי על הבוגבו בי 3 רק את העגלה בלי השכיבה, בתוספת של שק שינה שיושב על העגלה.
המליצו גם על אי קנדי.
יש משהי שהתנסתה באחד מאלה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים