דוד ליברמן
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
נא תנו המלצתכם על רופא משפחה טוב, בקופת חולים מכבי בני ברק.
תודה מראש!
תודה מראש!
מחפש מישהו בדיוק כמו ד"ר מינצר, אבל למבוגרים.חנה אופיר מינצר - במכבי ר' עקיבא..
הבחנות חדות ומדויקות, בשניה - גם במקרים סבוכים...
מינוס: היא עמוסההההה
ירון בר דיין?בר דיין מומלצים מאד!! (זוג מסור)
מקבל (לא צריך להזמין תור, אפשר לבוא באיזור 13.00, הוא כבר במרפאה אפי' שהיא נפתחת מאוחר יותר)פרופ' מרדכי ווייס,
אבל לא חושבת שהוא מקבל לקוחות חדשים.
היכן הוא מקבל?מקבל (לא צריך להזמין תור, אפשר לבוא באיזור 13.00, הוא כבר במרפאה אפי' שהיא נפתחת מאוחר יותר)
מומלץ מאד!
רח' יחזקאל בפינה, מול נתיב החסדהיכן הוא מקבל?
כןירון בר דיין?
מהזימון תורים אני מבין שלא מקבל חדשים
מקבל כרגע רק אחרי בדיקת פי סי ארמקבל (לא צריך להזמין תור, אפשר לבוא באיזור 13.00, הוא כבר במרפאה אפי' שהיא נפתחת מאוחר יותר)
מומלץ מאד!
באמת רשום אצלו במרפאה שהוא מקבל אחרי בדיקת PCR,מקבל כרגע רק אחרי בדיקת פי סי אר
בלי זה אין אפשרות להכנס אליו.
לא מומלצת.מיכל ויליאן
אם הוא המליץ לך על מיכל ויליאן , אז אל תסמכי כלל על ההמלצות שלו....מישהו מכיר את ד"ר חגי גרוסמן שמקבל בר"ח בן זכאי?
הוא רופא משפחה ממכבי?
רופא ילדים המליץ לי עליו (בשביל בת שהתבגרה), ואני רוצה לדעת אם זה מגמתי או שהוא אכן טוב
הוא המליץ גם על מיכל ויליאן (שמקבלת במכבי בר"ח כהנמן) אך גרוסמן יותר קרוב לי.
את גם מכירה אותה, ואת נגד?אם הוא המליץ לך על מיכל ויליאן , אז אל תסמכי כלל על ההמלצות שלו....
לא אנושית בלשון המעטה, כבר יצא לי פעמיים לנסות אותה בלית ברירהאת גם מכירה אותה, ואת נגד?
כי באשכול אחר ראיתי כן מישהי שהמליצה עליו.
יש המלצה על עוד מישהו/י? (באיזור מרכז ב"ב)
אני נהניתי ממנה, עזרה לי מאודלא אנושית בלשון המעטה, כבר יצא לי פעמיים לנסות אותה בלית ברירה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים