- הוסף לסימניות
יש לך דוגמא לאתר שבאירופה? (יש עליו cloudflare?)אני רק מקווה בשבילך שבחרת בסייטגראונד בשרתים באירופה, ולא בשרתים בארה"ב. זה הבדל גדול מאוד. בדוק את זה.
יש לך דוגמא לאתר שבאירופה? (יש עליו cloudflare?)אני רק מקווה בשבילך שבחרת בסייטגראונד בשרתים באירופה, ולא בשרתים בארה"ב. זה הבדל גדול מאוד. בדוק את זה.
אתה מדבר על נושא אחר לחלוטין כאן מדברים על שרת לאתר, ואתה מדבר על פלטפורמה חינמית לבניית אתרמישהו מכיר את site123?
המלצות?
מצויין, זה מה שחיפשתי!תלחץ על הכפתור האדום זה ייקח אותך לממשק שיש בהדרכה. (קודם זה יקפיץ לך חלון שישאל אותך אם להתחבר בצורה מאובטחת או לא).
כתוב לי:אני רק מקווה בשבילך שבחרת בסייטגראונד בשרתים באירופה, ולא בשרתים בארה"ב. זה הבדל גדול מאוד. בדוק את זה.
הם נותנים גם שירות לאכסון אתר בתשלוםאתה מדבר על נושא אחר לחלוטין כאן מדברים על שרת לאתר, ואתה מדבר על פלטפורמה חינמית לבניית אתר
גם אני כנ"ל. אפילו לא מתחיל להתקרב לסייטגראונד. תגובה מיידית, רצון אמיתי לעזור, נסיון לתקן אצלך קבצים כדי להעלות את האתר וכו'. בארץ היו לי הרבה נפילות, וגם אחרי כל נפילה - דממת אלחוט.... אין תגובה.אני אישית לא מתקרב לחברות אחסון בארץ אחרי שנכוויתי, זה לא המקצועיות ושירות של חברות טובות מחו"ל.
אפשר לדעת האם זה מידיעה או מהערכה?אני רק מקווה בשבילך שבחרת בסייטגראונד בשרתים באירופה, ולא בשרתים בארה"ב. זה הבדל גדול מאוד. בדוק את זה.
אני מניח שאתה לא מדבר על יופרס, אבל הם יקרים בטירוף.גם אני כנ"ל. אפילו לא מתחיל להתקרב לסייטגראונד. תגובה מיידית, רצון אמיתי לעזור, נסיון לתקן אצלך קבצים כדי להעלות את האתר וכו'. בארץ היו לי הרבה נפילות, וגם אחרי כל נפילה - דממת אלחוט.... אין תגובה.
אפשר לדעת האם זה מידיעה או מהערכה?
מישהו עשה באמת מבחן מהירות תגובה לשרתים שלהם באירופה לעומת ארה"ב?
פשוט אני בארה"ב, ושקלתי להעביר לאירופה.
זה נכון, ובאופן משמעותי,אפשר לדעת האם זה מידיעה או מהערכה?
לברוח כמו מאש. חפש בפורום ובגוגל מה הבעיה באתרים חינמיים.מישהו מכיר את site123?
המלצות?
למיטב זכרוני הם העבירו לי אח"כ ללא תשלום.זה נכון, ובאופן משמעותי,
אני חושבת שהם לא נותנים להעביר בחינם אחרי שכבר הגדרת במקום אחד
זה פשוט אתר תשתית בדומה לWIX זה לא שזה רע או פסול. זו פשוט פלטפורמה שונה לחלוטין.לברוח כמו מאש. חפש בפורום ובגוגל מה הבעיה באתרים חינמיים.
זה רע ופסול. קצרה שהיא ארווווווווכה.זה פשוט אתר תשתית בדומה לWIX זה לא שזה רע או פסול. זו פשוט פלטפורמה שונה לחלוטין.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים