איזה דגם?כירים של בוש חד פאזי
מיבוא מקביל של חברת תפוז
משווק במחסני חשמל
אני קניתי אותו אחרי המלצות רבות
וכמובן מרוצה מאוד
@669yehuda מתאים ל4 סירים בו זמנית? עובד חזק?ממליץ מאוד על תלת פאזי מולטיזון של אלקטרולוקס (מצ"ב להמחשה) וזאת לאחר סקר שוק מקיף וגדול.
צפה בקובץ המצורף 1083605
תלוי באיזה גודל אתם לוקחים. אני רכשתי 80 ס"מ מתאים גם ל5 סירים - ענקק!@669yehuda מתאים ל4 סירים בו זמנית? עובד חזק?
מה סדר גודל המחיר שלהם ?
מצטרפת להמלצה מרוצה מאדאינדוקציה PIE611BB1E בוש- ממליצה בחום רב!
אשמח מאד שתקשרתלוי באיזה גודל אתם לוקחים. אני רכשתי 80 ס"מ מתאים גם ל5 סירים - ענקק!
כיריים מצויינות מאוד.
המחיר - סדר גודל של 3000 ש"ח בערך. זה תלוי באיזה גודל תקחו.
אני רכשתי במחיר זול מזה בהרבה. אם תרצו, אוכל לקשר ביניכם.
תוכלו לכתוב פה את המייל שלכם ( ולמחוק מיד) אשלח לכם שם את המספר.אשמח מאד שתקשר
כירים של בוש חד פאזי
מיבוא מקביל של חברת תפוז
משווק במחסני חשמל
אני קניתי אותו אחרי המלצות רבות
וכמובן מרוצה מאוד
ממליץ מאוד על תלת פאזי מולטיזון של אלקטרולוקס (מצ"ב להמחשה) וזאת לאחר סקר שוק מקיף וגדול.
צפה בקובץ המצורף 1083605
@669yehuda מתאים ל4 סירים בו זמנית? עובד חזק?
מה סדר גודל המחיר שלהם ?
@669yehudaתוכלו לכתוב פה את המייל שלכם ( ולמחוק מיד) אשלח לכם שם את המספר.
מניסיון דומה השקע סיקון האדום מאד חלשהאם השתמשת בשרות שלהם?
יש לי את הכיריים הללו.
ביום שישי אחד באופן פתאומי התחילו להבהב כל המוקדים ב"E" (ובלחיצה הופיע המס' 135) ולא עבדו. אח"כ גילינו שזה קורה כאשר מפעילים רק את המוקדים השמאליים. כשמפעילים את אחד מהימניים - לא קורה.
התקשרתי לשרות של תמוז, פתחו קריאה, אמרו לי טכנאי יצור איתך קשר. עד היום זה לא קרה....
למרבה הנס (נס פורים...) זה פתאום חזר לעבוד (כמובן שניסינו כמה וכמה פעמים להוציא מהחשמל, להוריד את הפקק בארון חשמל וכו'...)
אז מהשרות אני כבר לא מרוצה....
ולגבי התקלה המוזרה - מישהו נתקל??
ממש חוששת. הכיריים סה"כ בנות חודשיים וחצי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים