לדעתי השתלת שיניים זה דבר משמעותי מספיק ששווה להגיע בשבילו לירושלים!!המלצה על השתלת שינים באזור פתח תקוה
תודה מכל הלב הבעיה שאם זה רחוק אם יש איזה בעיה הגישה יותר מסובכתלדעתי השתלת שיניים זה דבר משמעותי מספיק ששווה להגיע בשבילו לירושלים!!
אני עשיתי כמה פעמים אצל גדליה שטרן ברחוב אוסישקין. יש להם אולי הכי הרבה נסיון בזה אבל המעלה הגדולה היא שזה בלייזר. בלי הרמת סינוס מזעזעת בלי תפרים ונפיחויות. באמת כואב פחות מעקירה. ועשיתי כמה בבת אחת...
עלויות 12,500 לשן אחת. אם זה כמה ביחד המחיר יורד.
האם הוא עובד עם בטוחים?תודה מכל הלב הבעיה שאם זה רחוק אם יש איזה בעיה הגישה יותר מסובכת
הגיוני מאד שכן. צריך לשאול כמובןהאם הוא עובד עם בטוחים?
תראי , היתה איתי משהי בעבודה שלא היה לה סבלנות לחכות לתור אצלם והיא עשתה אצל מישהו אחר.. אני לא רוצה לתאר לך מה עבר עליה. ..תודה מכל הלב הבעיה שאם זה רחוק אם יש איזה בעיה הגישה יותר מסובכת
תודה רבה מאוד מאוד איך קוראים לרופא שנוסף אליהם מה שמו הפרטי של דר רוביםן?תראי , היתה איתי משהי בעבודה שלא היה לה סבלנות לחכות לתור אצלם והיא עשתה אצל מישהו אחר.. אני לא רוצה לתאר לך מה עבר עליה. ..
הם מקום מאד מנוסה שעשו אלפי אלפי השתלות. אני עשיתי שם לפני עשר שנים ואחרי כמה שנים עוד פעם.
כבר אז היה להם המון נסיון. וגם עצם זה שזה בלייזר.
אז לפעמים זה דרך ארוכה שהיא קצרה. ואת באה 3 פעמים . פעם אחת לבדיקה והצעה. פעם אחת להשתלה ופעם שלישית לשיניים קבועות. לא נורא...
אגב מאז שעשיתי נוסף שם רופא מדהים שגם הוא עושה השתלות. ולא רק ד"ר שטרן עצמו. שעבר מהרפואה הרגילה וכבר שנים עושה גם הוא השתלות. אם הייתי עושה היום הייתי מבקשת אותו. שמו ד"ר רובין
נראה לי יהודהתודה רבה מאוד מאוד איך קוראים לרופא שנוסף אליהם מה שמו הפרטי של דר רוביםן?
רציתי לשאול בבקשהמה המיוחד בלייזר באמת לא כואב?:תראי , היתה איתי משהי בעבודה שלא היה לה סבלנות לחכות לתור אצלם והיא עשתה אצל מישהו אחר.. אני לא רוצה לתאר לך מה עבר עליה. ..
הם מקום מאד מנוסה שעשו אלפי אלפי השתלות. אני עשיתי שם לפני עשר שנים ואחרי כמה שנים עוד פעם.
כבר אז היה להם המון נסיון. וגם עצם זה שזה בלייזר.
אז לפעמים זה דרך ארוכה שהיא קצרה. ואת באה 3 פעמים . פעם אחת לבדיקה והצעה. פעם אחת להשתלה ופעם שלישית לשיניים קבועות. לא נורא...
אגב מאז שעשיתי נוסף שם רופא מדהים שגם הוא עושה השתלות. ולא רק ד"ר שטרן עצמו. שעבר מהרפואה הרגילה וכבר שנים עושה גם הוא השתלות. אם הייתי עושה היום הייתי מבקשת אותו. שמו ד"ר רובין
עושים הרדמה טובה ולא כואברציתי לשאול בבקשהמה המיוחד בלייזר באמת לא כואב?:
המחיר שכתבתי כולל הכל. ברוררררקודם כל תודה עבור האינפורמציה המחיר לא לא נגמר רק בשתל מה עם השן שמים עליו? ואם צריך גשר באזור 3
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים