Sara Rivka
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מחפשת נעלים לנערה שמצד אחד יהיו יפות ועדכניות ומצד שני שיהיו נוחות במיוחד
מחכה להמלצות
מחכה להמלצות
ממש לא נוח .שיין.
אני קניתי כמה וכמה זוגות משיין, כולל עקבים.ממש לא נוח .
יש נעלי גניאן בירושלים , נעליים מאד עדכניות ונוחות. יש בגאולה ובסנטר 1
כנראה שהגדרת נוחות משתנה בין אחד לשני , אבל אם המבקשת ביקשה נוח כנראה שהיא לא מסתדרת עם הנעליים הפשוטות והזולות . יש נשים שמסתדרות עם כל נעל ויש כאלה שלא . הן צריכות את החברה האיכותיתאני קניתי כמה וכמה זוגות משיין, כולל עקבים.
נוח מאד וגם מחזיק להמון זמן, אולי את הזמנת נעל ספציפית לא נוחה, לי יש די הרבה זוגות מהם ואני מרוצה מאד.
והם גם לא יקרים בכלל.
כרגע יש לי נעליים של שיין הן נקראות נעלים שטוחות והן לא נוחות בכלל אבל אולי הסניקרס שלהם נוחות אשמח לתשובהשיין
איפה יש להם סניפים?נעלי ד"ר קונג נוחות מאוד ניתן להשיג בסניפי לודמיר
מנסיון עגום של כמה וכמה זוגות,גם לספרינג
יש נעליים מהממות ונוחות!
עקבי נוחות מעולות!!
העקב מקובע שלהם נוח מאד, וגם אני קניתי נעליים שטוחות שם אבל ממש נוח לי.כרגע יש לי נעליים של שיין הן נקראות נעלים שטוחות והן לא נוחות בכלל אבל אולי הסניקרס שלהם נוחות אשמח לתשובה
אני קניתי סניקרס שלהם ולא היו לי נוחות בכלל....כרגע יש לי נעליים של שיין הן נקראות נעלים שטוחות והן לא נוחות בכלל אבל אולי הסניקרס שלהם נוחות אשמח לתשובה
זה ממש מבאס... כי יש לי נעל אחת משיין לא נוחה בעליל!!אני קניתי כמה וכמה זוגות משיין, כולל עקבים.
נוח מאד וגם מחזיק להמון זמן, אולי את הזמנת נעל ספציפית לא נוחה, לי יש די הרבה זוגות מהם ואני מרוצה מאד.
והם גם לא יקרים בכלל.
רחוב חסד לאברהם בירושליםאיפה יש להם סניפים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים