ולפחות אחד מהם (קסם) פתוח רצוף כל היום! כל השבוע!!למאוחדת יש 3 בתי מרקחת בעיר
בעיר כמו מודיעין עילית הייתי ממליצה על קופה קטנה שיש לה זמינות גבוהה לתורים.אחד שמגיע לעיר, ביקש ממני לברר בשבילו, לאיזה קופת חולים כדאי לעבור?
מצד אחד מאוחדת הכי גדולה, אמנם בעשור האחרון יש נהירה אדירה לקופ"ח כללית, מדוע? (כיום יש כמעט שוויון)
ואולי בכלל למכבי אל אף שהיא קטנה ?
אי-אפשר לבחור קופת חולים ע"פ פעם אחת שחיכית בתור והיה רוקחת חדשה (ועוד בבית מרקחת, לא לרופא)בעיר כמו מודיעין עילית הייתי ממליצה על קופה קטנה שיש לה זמינות גבוהה לתורים.
כללית על הפנים הייתי שם לפני כמה ימים וחיכיתי לבית מרקחת שעה וחצי! (נראה לי היתה רוקחת חדשה)
נכון, אבל זה רק אראה לי שאם זה התורות לבית מרחת אז מה המצב של התורות לרופאים?אי-אפשר לבחור קופת חולים ע"פ פעם אחת שחיכית בתור והיה רוקחת חדשה (ועוד בבית מרקחת, לא לרופא)
הרוקחת הייתה חדשה והרופא\ה לא....נכון, אבל זה רק אראה לי שאם זה התורות לבית מרחת אז מה המצב של התורות לרופאים?
לא מכירה את מכבי. רק שנראה לי הזוי לרוץ כל פעם לקסם.. אין פריסת מרפאות שזה ממש חשובמנסיוני במודיעין עילית במכבי וכללית:
זמינות תורים - יתרון למכבי.
קרבה לבית - תלוי איפה את גרה אבל לכללית יש מרפאה ממש בכל שכונה כולל מעבדה וטיפת חלב ולמכבי לא (וזו הסיבה שעברתי).
התנהלות - יתרון אדיר למכבי, כללית מתנהלים בצורה שמתאימה ללפני 50 שנה עם שיוך למרפאות וחוסר מענה באינטרנט.
קורונה - יתרון למכבי, בכללית קרה לי כמה פעמים שלא היתה לי אפשרות לעשות בדיקה בעיר והייתי צריכה לחכות מספר ימים.
מקצועיות - לא רואה הבדל. אולי כללית קצת יותר טובים.
רפואת נשים - מכבי קצת מפגר אחרי כללית. בנוסף לכללית יש מוקד נשים בערב מה שלמכבי אין (מכון ל-01.01.2021).
זמינות רופאות נשים - בשתי הקופות נורא ואיום.
התעמלות לנשים אחרי לידה - לכללית (מושלם) יש ב-10 ש"ח לשיעור, למכבי עד כמה שידוע לי אין.
רפואת שיניים - כללית מיושן (רישום ידני), מכבי קצת יותר טוב.
זה מה שאני זוכרת, אולי אוסיף עוד בהמשך.
יש רופא ילדים מדהיםםם בנ. המשפט גרין פארק ונאות הפסגהלא חושבת שיש משהו מושלם,
כמו שכתבו מעלי תלוי באיזה תחום.
במאוחדת- הרופאי ילדים הטובים רק בקסם או ברכפלד, כך שמי שגר רחוק יותר צריך לרוץ
הסניף בנאות הפסגה- על הפנים
הרפואה ההיברידית- נעשתה ממש יעילה מאז הקורונה.
נשים- יש מזכירות, אבל רופאים אין!
בגדול מאד מרוצים ולא חושבים להחליף שור בחמור
רופאי עיניים בכל הקופות זה מחסור עצום, דווקא הבנתי שהם הוסיפו לאחרונה עוד רופאה מומחית לילדים.במאוחדת חסר הרבה רופאים מקצועיים
חפשו באתר שלהם רופא עיניים לילדים, יש המתנה מטורפת
אורטופד לילדים כנ"ל
ועוד...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים