נכתב ע"י dalit;465717:לי עדיין לא ברור שאני רואה פה עכביש... מבולגן מדי, ולא מבינה למה צריך את כל השטח משמאל.
נכתב ע"י tamiro;465736:טוב... אני אגיב כאן
על כל הסט שכבר עלה ועל זה שבדרך (העכביש הצהוב)
עיקר הבעיה כפי שאני רואה אותה
היא הבלאגן שנוצר לך בפריים
כתוצאה משני דברים
בחירת צמצם וזווית לא נכונה
דבר שגורם לרקע לגנוב את ההצגה
ועל האובייקט אין מספיק עומק שדה.
השני זה המקום בו אתה שם את הפוקוס...
שים אותו תמיד על העיניים... גם אם הוא בורח
מה שאני רואה בקומפו' הזאת זה רק בלאגן.נכתב ע"י כדרלעמר;465771:לגבי הקומפוזיציה, אני מסכים ולא מסכים. ניסיתי לתפוס תנוחות מעניינות ולא שיגרתיות, אני חושב (לפחות לעצמי) שבחלקן הצלחתי (ובחלקן לא).
נכתב ע"י כדרלעמר;465771:העכביש במסתור, זה הרעיון, הוא מסווה את עצמו.
תודה תמיר, חיכיתי כבר לתגובתך כאן (או שם)...
אגב, כבר דיי חשבתי לא להעלות את העכביש בצהוב כי החברה כאן לא מגיבים לעכבישים
הבנתי שצריך צמצם סגור יותר, פחדתי לבגור יותר מ7 ולהקפיץ איסו, אבל הניסיון יעשה את שלו (גם לגבי הקומפוזיציות.
לגבי הקומפוזיציה, אני מסכים ולא מסכים. ניסיתי לתפוס תנוחות מעניינות ולא שיגרתיות, אני חושב (לפחות לעצמי) שבחלקן הצלחתי (ובחלקן לא).
מה כוונתך לפקס על העיניים גם אם הוא בורח? ואם אני לא מנסה לצלם את העיניים, אלא מהגב - כמו באשכול זה? אני מסכים שעומק השדה רדוד וכל בריחת פוקוס קטנה מציקה בתמונה.
כעת, להעלות את העכבישון הצהוב?
נכתב ע"י tamiro;466295:אתה ממש מתאמץ לעשות את כל הטעויות האפשריות
תתחיל מלמטה... לא צריך לחפש ישר קומפזויציות חדשניות
תחפש את הפריים הפשוט ביותר
ותתרגל את הטכניקה, את האחיזה הנכונה
את הזווית ואת שאר הדברים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //