ואולי זה מה שיעזור לה....מישהו ציין כאן- את כאן בשמך המלא, בפורום פתוח, מציינת על פעילות לא חוקית...
למה שיעזור לה?ואולי זה מה שיעזור לה....
למה שלא תפתחי עוסק פטור??עדיף לי לעבוד בשחור מאשר להפסיד לשווא מאות שקלים בכל חודש???
זה יהיה גזל גמוראם אני מבקשת ממנה והיא מפטרת אותי יש אפשרות לתבוע אותה?
או שהיא יכולה לבוא בתלונות שהיא סכמה הכל מראש?
אם כך
אשאל שוב
האם יש תועלת בתלוש ללא זכויות?
אני מרוויחה מזה משהו?
עדיף לי לעבוד בשחור מאשר להפסיד לשווא מאות שקלים בכל חודש???
מעסק פטור רק תפסידילמה שלא תפתחי עוסק פטור??
וגם זה נשמע לא הכיחופשת לידה
מס הכנסה שלילי
אבטלה
עוסק פטור יעיל ל2 הדברים האלו בדיוק אותו דבר.מעסק פטור רק תפסידי
תלוש לפחות יעיל למשכנתא ולחופשת לידה
את צריכה שהתלוש שלך יהיה תקין, במלואואם כך
אשאל שוב
האם יש תועלת בתלוש ללא זכויות?
אני מרוויחה מזה משהו?
עדיף לי לעבוד בשחור מאשר להפסיד לשווא מאות שקלים בכל חודש???
?אבל לעבוד בצורה חוקית, זה לא כדאי
ויש גם מציאות שהעובד לא יודע מה ההבדל בין 60 נטו בשחור ל60 ברוטו בלבן-וחושבים שהשחור שווה יותרלפעמים לא רואים את הצד של המעסיק ... הוא מסכם לפני ואח"כ
באים בטענות לא חכמה להיכנס להעבודה בסיכום מסוים ואח"כ ללכת לתבוע כמו שיש כאלו שמבקשים לעבוד בשחור ואחכ תובעים את המעסיק זכותה לעמוד על שלה ולבקש שתקבל את כל הזכויות אבל לתבוע זה לא הלכתית ולא מוסרית
היא לא תרוויח יותר מבתלושעוסק פטור יעיל ל2 הדברים האלו בדיוק אותו דבר.
למה תפסיד?
אבל פה היא לא דרשה בשחור, היא רצתה לשלם בלבן, עם קבלה.ויש גם מציאות שהעובד לא יודע מה ההבדל בין 60 נטו בשחור ל60 ברוטו בלבן-וחושבים שהשחור שווה יותר
והמעסיק יודע ומנצל-לצערנו לא אחת עולים כאן סיפורים על מעסיקים שכביכול מנסים לחסוך בעלויות על חשבון התמימות של העובדים
אבל מנגד המעסיקה הסכימה להעסקה בתלוש-והיא צריכה לתת אותו על כל חובותיואבל פה היא לא דרשה בשחור, היא רצתה לשלם בלבן, עם קבלה.
דווקא מבינה את המעסיקה שמרגישה מנוצלת.
(ולא, אני לא מעסיקה... אבל מבינה)
אם המעסיק באמת מנצל שלא יודעים ובאמת העובדת לא יודעת אז זה הגיוני לתבוע אבל איך שאני מבין כאן שהעובדת ידעה ונכנסה על דעת זה וכמו שאחת כתבה פה שעוד מעט המעסיקה תפתח פורום הפוךויש גם מציאות שהעובד לא יודע מה ההבדל בין 60 נטו בשחור ל60 ברוטו בלבן-וחושבים שהשחור שווה יותר
והמעסיק יודע ומנצל-לצערנו לא אחת עולים כאן סיפורים על מעסיקים שכביכול מנסים לחסוך בעלויות על חשבון התמימות של העובדים
כן, אחרי שהסברת לי קודם הבנתי את עניין החוקאבל מנגד המעסיקה הסכימה להעסקה בתלוש-והיא צריכה לתת אותו על כל חובותיו
מבחינה חוקית כל הברברת הזו שהיא רצתה קבלה בלבן לא מעניינת
והעובדת ידעה מה ההבדל?אם המעסיק באמת מנצל שלא יודעים ובאמת העובדת לא יודעת אז זה הגיוני לתבוע אבל איך שאני מבין כאן שהעובדת ידעה ונכנסה על דעת זה וכמו שאחת כתבה פה שעוד מעט המעסיקה תפתח פורום הפוך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים