- הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שביקשת הסבר עוד כשהיינו שם...הולכת על הקצה...
אז זה היה סוג של ירידה על הפמיניזם היוצא דופן במרכאות, של אותו מצוטט, שמאפשר אפילו לנשים למרוד.
כלומר.
ירידה. ירדתי. עליו. סרקזם. סרקזתי. 'בנת?
עכשיו אני רואה שביקשת הסבר עוד כשהיינו שם...הולכת על הקצה...
איחוד: התרגשתי שאת ממשיכה את התכנית של הציטוטים אחרי הרבה זמן שלא העלית. עכשיו תקראי את התגובה שלי על האיחוד המרגש שוב... מובן, נכון?וואווו!! איזה איחוד מרגש.
אני מרגישה כאילו שרה קיסנר ולאה פריד התאחדו שוב כדי לחדש את קלטות הילדות האהובות עלי בגרסא מלאה עם אפקטים קוליים חדשניים ואקוריום דגיגי זהב לרוכשים מעל 3 אלבומי רימייק.
תודה, @Ammo אני באמת אוהבת את התכנית הזו.
כשאומרים משהו נכון אבל עוקצני, זה עוקץ.אחחחח העיקצוץ הזה...
Truth at it's pure being
truth_of_touch@
אוקי, @לדLed (13 שניות).
Let's get this party started.
@מנוחהלה , האשכול הזה התחיל כי מישהו החליט שהחתימה של @לד-אוח-אין-לי-כוח-שוב-לתפוס-את-הניק-שלה
דפוק. כלומר הציטוט דפוק. התחלנו להתווכח על זה.
כלומר, הם התחילו להתווכח על זה. אני רק גונבת מילים מכל מיני אנשים אחרים.
@לד-מה-שמה הסכימה להחליף את החתימה שלה כשנגיע ל 12 עמודים.
למה 12? אולי בגלל שלא האמינה שנגיע עד שם, אולי בגלל שנמאס לה מהחתימה הזאת בין כה וכה, ואולי בגלל שהיא אוהבת שמדברים עליה במשך 12 עמודים שלמים.
לעולם לא נדע, כנראה.
אני החלטתי לקפוץ על העגלה אחרי שהסוסים כבר ברחו,
כי אני דווקאית כזאת. אני גם פחדנית כזאת, אז אני מביעה את דעתי בעזרת המילים של אנשים אחרים.
@לד-לכל-הרוחות-עם-הניק -הזה כבר ניתחה באופן מלא ומוחלט את האופי שלי באחד התגובות למעלה, את מוזמנת לקרוא. זה מרתק.
אחרי שנגיע למטרה נפתח קמפיין חדש להחליף גם את הניק שלה. איזה ריקוד בלט זה דורש מהאצבעות המסכנות שלי! @לדLed (41 שניות!) גם עברית, גם CAPSLOCK, גם אנגלית? ברצינות!
אז מה בעצם אני עושה פה?
לעולם לא נדע, כנראה.
,I'd rather entertain people and hope they learned somethingתודה על הפירוט.
רק בבקשה הסבר - מה היתה החתימה שלה ומה הקשר לדיסני?
מה קשור לאידיש?תודה על הפירוט.
רק בבקשה הסבר - מה היתה החתימה שלה ומה הקשר לדיסני?
האשכול הזה הוא אשכול המשך לכל האשכולות באידיש
שמתרבים לאחרונה בפורום?
(אם לא הבנת אידיש וגם לא אנגלית,
אז מה אתה מחפש בכלל בפורום עברי תקין...)
איך ווייס נישט...?מה קשור לאידיש?
חלק מראים את כוחם באידישמה קשור לאידיש?
אומרים שבפרוג הם חוסמים רק אם מישהו מתלונן, אבל אני מתרשמת שזה ממש לא כך, אלא אם יש איזה אובססיבי כפייתי שממש מפריע לו לראות תמונה של חתול על פח ודברים בסגנון.נטפריז - נפתח סופסוף תמונה מספר 1
נשאר עכשיו לפתוח את השני וכל תמונה אחרת שאני מעלה מעכשיו, מסתבר. למה אני תמיד צריכה לרדוף אחריהם? מישהו יודע מתי הם חוסמים תמונות?
חומזה- @לדLed (7 שניות) אינאינאין על ההסבר המאלף שלך (או מעלף? מישו פה מבין בגירל סלנג?)
אינאינאין מילים.
ממני,
דבילית גמורה.
עוד משהו, מסכימה לשנות את החתימה רק כשנגיע לסוף עמוד 12?
יש לי עוד הרבה חומר והאשכול מתקדם מדי מהר... Ó⁔Ò
גם הרצל רצה ולא יצא....I plan to kill Holmes in the sixth""אני מתכנן להרוג את הולמס בשישי.
".He prevents me from thinking of better things
Arthur Conan Doyle, 1891
הוא מונע ממני לחשוב על דברים טובים יותר."
צפה בקובץ המצורף 337690
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים