- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;2381721:אף אחת עוד לא ענתה לי-
האם החצאית הזאת מתאימה לילדות בנות 6-7????
תודה!
לא ראיתי אותה במציאות,
אבל ע"פ התאור שלה בעליאקספרס נראה לי שהוא תהיה מעל הברך.
היא גם קצרה, וגם עולה לצדדים "בלרינה".
נכתב ע"י צמח;2381721:אף אחת עוד לא ענתה לי-
האם החצאית הזאת מתאימה לילדות בנות 6-7????
תודה!
נכתב ע"י רבקה א;2383273:נראה לי מתאים יותר לגיל - הציירות,
אני חפשתי בשנה שעברה את הבנות שלי 2 הגדולות 4,5 למוכרות סוכריות והקטנות 1,2 לסוכריה על מקל, השתמשתי ג"כ בחצאית טוטו הכנתי לבד והזמנתי באלי מכנס עם חצאית טוטו קצרה מעל ומצאתי ג"כ חולצה עם סוכריה גדולה זה היה מהמם
מצאתי באלי חולצה שאולי תתאים לך לציירת
https://he.aliexpress.com/item/Pain...lt&btsid=e82c0586-85ec-46ba-a86b-bf9a38b8ad91
נכתב ע"י צמח;2378996:התלהבתי מהחצאית הזאת!
אבל-------- לאיזו תחפושת היא יכולה להתאים????
נכתב ע"י רבקה א;2383273:נראה לי מתאים יותר לגיל - הציירות,
אני חפשתי בשנה שעברה את הבנות שלי 2 הגדולות 4,5 למוכרות סוכריות והקטנות 1,2 לסוכריה על מקל, השתמשתי ג"כ בחצאית טוטו הכנתי לבד והזמנתי באלי מכנס עם חצאית טוטו קצרה מעל ומצאתי ג"כ חולצה עם סוכריה גדולה זה היה מהמם
https://he.aliexpress.com/item/Pain...lt&btsid=e82c0586-85ec-46ba-a86b-bf9a38b8ad91
נכתב ע"י כיף של חויה;2383537:את מזמינה את החצאית או תופרת???
אני רוצה לגיל שנתיים ושבע.
נכתב ע"י שש;2383998:איך אתן מסתדרות עם המידות?
מה להזמין לבת 7 גבוהה ובת 4
ומשום מה הוא לא נותן לי להוסיף לעגלה
יש מצב שא"א יותר מ100 מוצרים בעגלה
תודה
יעל
אפשר תמונה ולא קישור כי אני חסומה תודהנכתב ע"י רבקה א;2383273:נראה לי מתאים יותר לגיל - הציירות,
נכתב ע"י SN;2381228:שימו לב שבלינק הנ"ל היום זה היום האחרון להנחה - מחיר 5.88$
אחכ חוזר למחיר המקורי שהוא 15$
נכתב ע"י אקורד;2426727:הבוקר לקחתי מהדואר את החצאיות!!!!
הרבה יותר יפות מהתמונה,
איכותיות, צבעוניות, פורחות.
שווה!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים