נכתב ע"י *לאה;1736510:ושרהלע אימצה אותו, מה זה משנה...
סליחה שאני מנועה מלהשתתף באתגר ומלהביע דעה
וזאת ע"מ לשמור על אובייקטיביות.
נכתב ע"י עדיאל;1737296:זרקתי את שלי [למצולות?]
ת'אמת? תודה לרוצה טוב על ההשראה.
נכתב ע"י *לאה;1736477:אני כאן, ואני יודעת את מוצאו של 'זלמן' אבל -
למה לסתום לכם את ההשראה, לא חבל?
משאירה לך ולמתמודדים האחרים לנחש ולהתפלפל,
לתת לדמיונכם הפרוע ולקולמוסכם להשתולל...
ובהזדמנות זו-
תודה לחישוקים על שחשקה נפשה בחידושים
ובחרה בציורי, להפכם לתילי תילים של מילים,
עם מבטו האין סופי של האדם
בין ים סוער לשלוות הברבורים...
בהצלחה לכולם!
נכתב ע"י רוצה טוב;1736481:לאה מי החליט שקוראים לו זלמן את?
או שאת מכירה אותו?
יש אשכול בנידון?
נכתב ע"י אורי ש;1736554:בלי קשר, ה'זלמן' הזה מצויר מד ה י ם !!!!!
אין מילים!
נכתב ע"י עדיאל;1737296:זרקתי את שלי [למצולות?]
ת'אמת? תודה לרוצה טוב על ההשראה.
נכתב ע"י חישוקים;1737413:לאה, לאחרונה אני חולמת על הציורים שלך בלילה...
טוב להיפגש כאן, אחרי הלבטים האינסופיים שקדמו לאתגר
ו...את מקבלת כעת את אישורי להעלות יצירה לנספח ! ! !
.
נכתב ע"י חישוקים;1737413:לפתוח אתגר נלווה של בחירת שם בישראל?
.
נכתב ע"י חישוקים;1737432:עוד הארה ליוצרים ולסופרים:
אני מצפה למונולגים מלאי השראה או לסיפורים אישיים (או חלקיהם) משובחים, מקצועיים ומלוטשים.
קדימה...
נכתב ע"י רוצה טוב;1737433:זה אומר שהיצירות שהעלו כבר הם לא כאלו?![]()
מקווה חלומות נעימים...נכתב ע"י חישוקים;1737413:לאה, לאחרונה אני חולמת על הציורים שלך בלילה...
נראה, בע"ה, בלי נדרנכתב ע"י חישוקים;1737413:טוב להיפגש כאן, אחרי הלבטים האינסופיים שקדמו לאתגר
ו...את מקבלת כעת את אישורי להעלות יצירה לנספח ! ! !
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים