- הוסף לסימניות
אנחנו מדברים על עבודה אישית קשה מתוך מאמץ לכוון לרצון ד'.כשהחיים הופכים להיות קלים יותר זה ממכר. ולכן פחות חושבים אם זה נכון או לא.
זה הסוד בתפוצה של זה.
אנחנו מדברים על עבודה אישית קשה מתוך מאמץ לכוון לרצון ד'.כשהחיים הופכים להיות קלים יותר זה ממכר. ולכן פחות חושבים אם זה נכון או לא.
זה הסוד בתפוצה של זה.
איפה ראית בדברי שהייתי נגד איכות חיים טובה או טיפוח לאם?תגידי, את לא חושבת שאמא שחיה באיכות חיים טובה, זה משפיע גם משהו על ילדיה?
למה את חושבת שזה בא על חשבון מישהו? את חושבת שאלה שלמדו שפר מפסיקים להתמודד עם הילדים שלהם? את חושבת שאין להם נסיונות? הם מתמודדים, רק בדרך אחרת ממה שאת התרגלת לחשוב בה. ואני בטוחה שהמון דברים את גם נוהגת כפי שמלמדים בשפר ואפילו לא מודעת לכך.
יש מתנדבת שתנעל את הדיון עם מילות סיכום? או שאני אנדב את עצמי?
בכל שיטה או גישה או הנחייה יעוץ הכוונה ותרפיה, יש דברים טובים פחות או טובים יותר, מילת המפתח היא שיקול דעת! גם המתנגדים הגדולים לשיטה יוכלו לקחת ממנה חלקים טובים במידה והם ידעו במה להשתמש ובאיזה מינון, ולכן דיון על כל שיטה שהיא הוא דיון פותה, הנושא שצריך להעלות לדיון הוא הסגידה העיוורת לנלמד ללא שימוש במסננת בשכל הישר ובתחושת הלב!!
מה אומרות? אפשר לנעול?
לא.יש מתנדבת שתנעל את הדיון עם מילות סיכום? או שאני אנדב את עצמי?
בכל שיטה או גישה או הנחייה יעוץ הכוונה ותרפיה, יש דברים טובים פחות או טובים יותר, מילת המפתח היא שיקול דעת! גם המתנגדים הגדולים לשיטה יוכלו לקחת ממנה חלקים טובים במידה והם ידעו במה להשתמש ובאיזה מינון, ולכן דיון על כל שיטה שהיא הוא דיון פותה, הנושא שצריך להעלות לדיון הוא הסגידה העיוורת לנלמד ללא שימוש במסננת בשכל הישר ובתחושת הלב!!
מה אומרות? אפשר לנעול?
איך היית רוצה שזה יגמר? איזה צורה תתאים לך בשביל לנעול את הדיון הזה?ושוב - לא באישי, רק לא רוצה שיגמר ככה.
שאני אלך אחורה לצטט או שתסתדרי לבד?איפה ראית בדברי שהייתי נגד איכות חיים טובה או טיפוח לאם?
את מכניסה למילותי דברים שלא אמרתי.
לא ראיתי! אמרתי בכללי!מסכימה עם הכל, וזה כבר נכתב למעלה. רק לא הבנתי איפה ראית סגידה עיוורת לנלמד ללא שימוש במסננת בשכל הישר ובתחושת הלב?
לא ראיתי! אמרתי בכללי!
אין קשר בין הדברים.מי סיפר לכן שהחיים יותר נוחים? כתבו שהם יותר איכותיים, איכות ממש לא קשורה לנוחות.
מאז שהתחלתי ללמוד ספרי אמונה ובטחון ולהתחזק בנושא אני יכולה להעיד שהחיים שלי נהיו יותר איכותיים וממש לא בהכרח יותר נוחים...
אני אומרת שאין מה להתווכח שפר כן או לא, כי גם שם כמו בכל שיטה, כנראה שחלק מהדברים הם "כן" וחלק הם "לא" ולכן הויכוח הוא עקר מיסודו, מה שכן חשוב, זה-לא ללמוד את השיטה כתורה למשה מסיני, אלא לקחת רק את מה שמתאים לכל אחת, ולא הייתה כאן שום כוונה נסתרת או גלויה, שמי שבעד השיטה, כנראה לוקחת אותה באמון בלתי מסוייג, להיפך! אני די בטוחה שיש שם כמה דברים שאת לא מיישמת משם כי לא מתאים לך, אממה את כרגע מייצגת את הצד שלהם, אז אסור לך לחשוב על זה אפילו... אבל איפשהו שם, אני בטוחה שזה קים.למה את אומרת בכללי דברים שלא ראית, לא הבנתי?
אין קשר בין הדברים.
אולי תכתבי מה זה שפר לדעתך ואגלה שזה בכלל לא זה.
שפר לא כותב דברים תלושים לגמרי רק שהם טיפל'ה מעוותים ולכן קשה להבחין בטעות.
רק אני אמא, את לא?האמא במרכז.
מוזמנת![]()
בגלל שאני אמא לכן הזמנתי ציטוט.רק אני אמא, את לא?
על הררי שערה אלה - כל החילוקי דעות.הלהט הזה נגד המושג 'התמסרות'. תחושת הקרבן.
אני אומרת שאין מה להתווכח שפר כן או לא, כי גם שם כמו בכל שיטה, כנראה שחלק מהדברים הם "כן" וחלק הם "לא" ולכן הויכוח הוא עקר מיסודו, מה שכן חשוב, זה-לא ללמוד את השיטה כתורה למשה מסיני, אלא לקחת רק את מה שמתאים לכל אחת, ולא הייתה כאן שום כוונה נסתרת או גלויה, שמי שבעד השיטה, כנראה לוקחת אותה באמון בלתי מסוייג, להיפך! אני די בטוחה שיש שם כמה דברים שאת לא מיישמת משם כי לא מתאים לך, אממה את כרגע מייצגת את הצד שלהם, אז אסור לך לחשוב על זה אפילו... אבל איפשהו שם, אני בטוחה שזה קים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //